Nálunk még csak egy válaszfal sincs a wc-k között. Egy légtérben a 6 kis wc és velük szemben a mosdók tükörrel. Sok kisgyerek (az enyém is) szívesebben végzi a dolgát diszkrétebb körülmények között. Nyilván a 3 évesek még több segítséget igényelnek, de a nagyobb gyerekek már szégyellősebbek lehetnek.
Nálatok hogy mennek ezek a dolgok?
2016. aug. 1. 16:25
1/8 anonim válasza:
Egy csoportban 4 kisvécé van, köztük válaszfal, előttük függöny. A piros függönyösek a lányoké, a zöld a fiúké.
Úgy tanítják nekik, ha bemennek, húzzák be a függönyt, ha kijönnek, hagyják elhúzva. Így látni, hogy foglalt-e. Az enyémek simán kakilnak az oviban.
Amit te írsz, az nagyon gáz.
2016. aug. 1. 16:45
2/8 anonim válasza:
A kiscsoportban pont úgy van mint ahogy írtad, a nagycsoportban már vannak válaszfalak.
2016. aug. 1. 16:48
3/8 anonim válasza:
Igen szokott.
3-3 wc van, egymással szemben a lany és a fiú. Elválasztva, előttük függöny van.
2016. aug. 1. 16:50
4/8 anonim válasza:
Haza hozzák ha tudják. Az oviba úgy van ahogy nálatok viszont a nagyobb miután suliba ment hát van amikor össze fogott fenékkel szalad a kaputól, mert a suliba meg az a baja,hogy gusztustalan a wc és így pisilni se igazán jár ott
2016. aug. 1. 17:14
5/8 A kérdező kommentje:
A függönyös megoldás nagyon jó lenne. Nálunk a nagycsoportosok is ugyanazt a mosdót használják. Kicsi ovi 4 csoport van összesen.
2016. aug. 1. 18:19
6/8 anonim válasza:
Nem szokott. Vagy lehet hogy a 1,5 év alatt összesen egyszer előfordult. Nálunk sincs függöny, 3 wc van válaszfallal, szemben a törülközők és a mosdók.
2016. aug. 1. 19:12
7/8 anonim válasza:
Az én gyerekeim ovijai(nem ugyanoda írattam a lányomat) is kicsi(k)(a fiamé 3,a lányomé 4 csoportos),de a wc-k válaszfallal vannak elválasztva,és függöny van előttük.A fiamnak nem okozott gondot(most sem okoz,a suliban,és máshol sem),a lányom az oviban nem kakil,inkább "hazahozza".A bölcsiben kakilt,és igazából máshol sem okoz gondot(nagyszülőknél,vendégségben,étteremben,nyaraláskor,stb.).Kérdeztem Tőle az oviban miért nem,azt mondta,mert nincs ideje rá....az ovit imádja,az óvónőket is,szóval tuti,hogy nincs gond.
2016. aug. 1. 21:28
8/8 anonim válasza:
Nekem az öcsém csak akkor kakil az oviba ha valami fosós vírus terjed és neki is megy a hasa, egyébként otthon kakil..
Ma kénytelen volt az oviban is kakilni mert fosós vírus van és elkapta, meg mi is, reggel semmi bajunk nem volt még , én ebédszünetben végig fostam :(
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!