Milyen stílusú ruhában van a gyereked az óvodában?
Figyelt kérdés
Én a lányomnak elég sok vagány farmernadrágot vásároltam. Szép, szinte mind hímzett. Nem kemény anyagúak, hanem puhák, kényelmesek, állítható derekúak, nem szorosak. Hozzá van szokva a farmerhez, pici kora óta visel farmert. Stapabíró, szép, kényelmes, olcsó. Vannak mellette szép kord nadrágjai, néhány melegítő szett, és a jó időben szoknya is lesz majd rajta. Erre az óvónők megszóltak, hogy a farmer nem óvodába való. Szerintük oda csak a maci-nacit kellene ráadni a gyerekre, nézzem meg a többi gyereket. És tényleg, a legtöbb gyereken melegítő van. Most nekem is muszáj a gyereket így öltöztetnem?2013. okt. 29. 13:51
1/16 anonim válasza:
Ha a lányod szereti a farmert, és kéynelmes neki, akkor szerintem hordhatja. Attól, hogy kislány még öltözködhet csinosan. :)
2/16 anonim válasza:
Szerintem az a lényeg - a kényelmen túl persze - hogy könnyen tudja saját maga fel- és levenni, így főleg kiscsoportban a legprakitikusabb a gumis derekú nadrág. Az én kisfiam is leginkább melegítőben van, de van egy gumis derekú farmerja is, néha azt is ráadom.
3/16 anonim válasza:
Nekem kisfiam van...egy kislányt mindig divatosabban lehet öltöztetni :)
Az én kisfiam szabadidő nadrágban van mindig. Szívesen járatnám én is csinosabban,de az önálló wc-re járást ezzel könnyítem meg neki,az átöltözéseket ezzel "segítem".
Lehet jövőre,ha már ügyesebb lesz,akkor ő is fog farmert és egyéb nadrágokat kapni.
Modjuk nálunk is hangoztatták az oviban,hogy "maci-naci" -ban :) legyenek a gyerekek.
Szerintem nem fogják az óvónk lecserélni a gyerek ruhatárát,így nyugodtan öltöztesd úgy,ahogy nektek megfelel.
4/16 anonim válasza:
A mi ovink nagyon napos, télen iszonyú meleg, rövidnadrágban vannak a gyerekek. Amúgy én sem vagyok híve a farmernadrágnak, mert szépnek szép és divatos is, viszont kúszni-mászni, mászókázni, csúszdázni szerintem egyáltalán nem kényelmes. Ezerszer jobb egy pamut gumis derekú nadrág. Gondolj bele, főleg, ha nem is mennek a kicsik udvarra, nem ezerszer kényelmesebb egy könnyű kis pamutnadrágban üldögélni és legózni mondjuk a szőnyegen, mint farmerban? Az óvónő hidd el, hogy jót akar, attól még tudod szépen öltöztetni a lányod, hogy nem farmert adsz rá. Bejárni és hazamenni tökéletes, de egész nap benne játszani egyáltalán nem.
5/16 anonim válasza:
Hát a kényelemre gondolnak inkább,hisz a gyerekek játszanak a földön csusznak-másznak,és az azért szabadidönaciban kényelmesebb vagy szoknya-harisnya komboban.
Nem a divatozás ellen vannak hanem tudják mi kényelmesebb.
6/16 anonim válasza:
A kislányom szintén most kezdte az ovit, ő hozzá van szokva, hogy van itthoni meg elmenős ruha, ezért farmer naciban jár az oviba, van, hogy szoknyában harisnyával, eddig egyszer ment szabadidőruhában, a csoportban vannak többen farmeresek, szoknyások, az óvónők nem szóltak ellene semmit.
7/16 anonim válasza:
Leggings ,poloval. Farmere van a lányomnak is de a farmert nem tudja egyedül felhuzni ,leggingset,harisnyát,melegitönadrágot igen .
8/16 anonim válasza:
Farmerba mostmár akor van ha hétvégén megyünk valahova .
9/16 anonim válasza:
Bent az oviban leggingsben és tunikában van. Kintre szabadidő ruhát kértek az óvónők, reggelente a leggingsre ráadok egy farmert. Őszintén szólva, nem vagyok biztos benne, hogy annyira kényelmes a farmer. Nálunk az oviban ugyanabba a ruhába alszanak, amibe vannak és a farmer alváshoz nem kényelmes.
10/16 anonim válasza:
Nálunk nem probléma a fel és levétele semmilyen nacinak, ügyesen megy neki, pedig alig 3, a farmer azért is jobb, mert nem látszik rajta úgy a kosz, mint egy világosabb szabadidőnacin.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!