Ti mit tennétek abban az esetben, ha az óvodában egy testvérpár állandóan köpdösne és esetenként a te gyereked lenne a köpködés célpontja?
Óvónőnek szólnék, ha nem kapnék megnyugtató választ, akkor az óvoda vezetőjével beszélnék.
Én azt hiszem, hogy nem az én dolgom a másik gyerek szülőjével beszélni, az oviban az óvónő feladata, hogy rend legyen.
Köszönöm szépen a válaszokat!
Óvónőnek több alkalommal is jeleztem. Ő elbeszélget a gyerekekkel, aztán nyugtatgat engem, hogy a testvérpár egyik tagja mindenféle viselkedés zavarral kapcsolatos kivizsgálásra jár és megtesznek mindent, de nem tesznek semmit! A helyett, hogy kérésemnek eleget tennének és nem engednék a gyerekemet a csintalan gyerek közelébe és viszont mert egyszerűen taszítja egymást a 2 gyerek és ezt ők is elismerik. Én meg arra megyek az oviba, hogy leköpve vár a gyerekem, hol a szemét majd kiszúrta a viselkedés zavaros gyerek az enyémnek, vagy,hogy a szája sarkában még ott a vér a gyerekemnek mert a csintalan megverte, szét karmolta az arcát. Ott tartok, hogy elviszem másik óvodába a gyerekemet, de a gyermekem erről hallani sem akar mert szereti az óvónéniket és szereti a pajtásait, még a csintalant is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!