Milyen stílusú ruhában van a gyereked az óvodában?
Lányom leggings+tunika vagy harisnya+szoknya kombóban van. A 4 év alatt,ha 3-4 farmerja volt. Kényelmetlennek találom még ilyen kicsin. Kordnacija viszont van most 2 is,de az is inkább oviba menet van rajta leggings felett. Ha kimennek az udvarra,akkor a leggingre felvesz egy melegítő nacit,ami nem az ócska kínai minőség. Így is csinos,divatos. A házirendben ez is benne van,hogy lehetőleg a farmernadrágot kerüljük.
Nem muszáj így öltöztetni és nem kell a melegítő naci sem,de egy harisnya vagy leggings praktikusabb. Szerintem :)
Én is azt néztem a múltkor, hogy az összes gyerek mackóban van kint az udvaron, az én két gyerekem pedig "normális" nadrágban (ahogy írod, ilyen puha anyagú kényelmes farmer-kord-hasonló naciban). Én nem szeretem, ha mackóban vannak kint, szerintem a mackó az benti ruha.
Bent a csoportszobában leggings+szoknya (vagy tunika) vagy mackóban vannak. Két lányom van.
Ne foglalkozz az óvónővel, ha a lányodnak kényelmesek ezek a nadrágok, tud bennük guggolni,m ászni, egyedül tudja fel-le venni, akkor nem mindegy, az óvónőnek???
En nem vagyok a maci naci híve, a lányomnak egy sincs. Az oviban leggings+tunikaban vagy szoknya+harisnyaban van. Kintre farmert visel vagy barsonynacit. Mar ránk is rankszoltak, hogy miért adok rá farmert. De ő szereti, viszont bentre en sem adnám rá.
De lehet hogy a lányodnal is eljön majd az idő , hogy latja hogy a többiek mit viselnek es majd ő is azt akar. Nálunk nem volt nagy szoknyás a lányom, de az ovi óta az lett, mert a többi kislányon is az van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!