Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Milyen stílusú ruhában van a...

Milyen stílusú ruhában van a gyereked az óvodában?

Figyelt kérdés
Én a lányomnak elég sok vagány farmernadrágot vásároltam. Szép, szinte mind hímzett. Nem kemény anyagúak, hanem puhák, kényelmesek, állítható derekúak, nem szorosak. Hozzá van szokva a farmerhez, pici kora óta visel farmert. Stapabíró, szép, kényelmes, olcsó. Vannak mellette szép kord nadrágjai, néhány melegítő szett, és a jó időben szoknya is lesz majd rajta. Erre az óvónők megszóltak, hogy a farmer nem óvodába való. Szerintük oda csak a maci-nacit kellene ráadni a gyerekre, nézzem meg a többi gyereket. És tényleg, a legtöbb gyereken melegítő van. Most nekem is muszáj a gyereket így öltöztetnem?
2013. okt. 29. 13:51
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
53%

Lányom leggings+tunika vagy harisnya+szoknya kombóban van. A 4 év alatt,ha 3-4 farmerja volt. Kényelmetlennek találom még ilyen kicsin. Kordnacija viszont van most 2 is,de az is inkább oviba menet van rajta leggings felett. Ha kimennek az udvarra,akkor a leggingre felvesz egy melegítő nacit,ami nem az ócska kínai minőség. Így is csinos,divatos. A házirendben ez is benne van,hogy lehetőleg a farmernadrágot kerüljük.

Nem muszáj így öltöztetni és nem kell a melegítő naci sem,de egy harisnya vagy leggings praktikusabb. Szerintem :)

2013. okt. 30. 09:02
 12/16 anonim ***** válasza:
2 lányom van és egy fiam. Egyik sem szerette ovisként a farmert, a legkevesebbszer volt rajtuk. Inkább puha, kényelmes nadrágokban szerettek járni. Szerintem fő a kényelem, a praktikusság.
2013. okt. 30. 18:48
 13/16 anonim ***** válasza:
25%

Én is azt néztem a múltkor, hogy az összes gyerek mackóban van kint az udvaron, az én két gyerekem pedig "normális" nadrágban (ahogy írod, ilyen puha anyagú kényelmes farmer-kord-hasonló naciban). Én nem szeretem, ha mackóban vannak kint, szerintem a mackó az benti ruha.

Bent a csoportszobában leggings+szoknya (vagy tunika) vagy mackóban vannak. Két lányom van.

Ne foglalkozz az óvónővel, ha a lányodnak kényelmesek ezek a nadrágok, tud bennük guggolni,m ászni, egyedül tudja fel-le venni, akkor nem mindegy, az óvónőnek???

2013. okt. 30. 20:58
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

En nem vagyok a maci naci híve, a lányomnak egy sincs. Az oviban leggings+tunikaban vagy szoknya+harisnyaban van. Kintre farmert visel vagy barsonynacit. Mar ránk is rankszoltak, hogy miért adok rá farmert. De ő szereti, viszont bentre en sem adnám rá.

De lehet hogy a lányodnal is eljön majd az idő , hogy latja hogy a többiek mit viselnek es majd ő is azt akar. Nálunk nem volt nagy szoknyás a lányom, de az ovi óta az lett, mert a többi kislányon is az van.

2013. okt. 31. 14:35
 15/16 anonim ***** válasza:
Tényleg lepontoztatok azért, mert az én gyerekeim nem mackónaciban vannak az udvaron. Anyám.
2013. nov. 2. 09:59
 16/16 anonim ***** válasza:
37%
Nem kell foglalkozni velük, akiknek a macinaci a szint az oviba járáshoz vigye abban. Nálunk is pihe-puha, kényelmes, gumis derekú farmer és egyéb nadrágjai vannak, minőségi darabok, amiben nyugodtan csúszhat-mászhat. Míg itt nem olvastam, addig ilyet nem is hallottam, hogy zavarná az óvónőket, ha valaki nem mackóban járatja a gyerekét, nálunk ilyen nincs.
2013. nov. 2. 14:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!