Mire van szüksége egy kiscsoportos óvodásnak?
Augusztus legvégén lesz a szülői értekezlet, csak ott adnak listát a szükséges dolgokról.
Tudnátok segíteni, hogy miket kell venni?
Köszönöm.
Szerintem ez minden oviba más. Van ahol zsákot kell venni , van ahol méretre kell várat , máshol adnak.Egyik helyen venni kell takarót , másik helyen ők adják stb....
Ami tuti , hogy sok bugyi /gatyó kell , zokni , trikó. Kènyelnes ruhák , benti szandi ,
Szerintem is, amit majd ott mondanak, hogy kell.
Nyilván legyen ruhája a gyereknek, amibe jár, nálunk kellett tornazsák, benne tornacucc (cipő, póló, rövidnadrág), váltóruha bentre (nadrág, póló, pulóver, alsónemű), ha esetleg valami lesz a ruhával, amiben ment, meg benti cipő. Fogmosó pohár, fogkefe, a tisztasági csomag évente kétszer kellett (WC papír, fogkrém, folyékony szappan, szalvéta, zsebkendő), sajnos olyan jól nem áll az óvodánk, így minden évben év elején kellett beadni x összeget a ceruzákra, színesekre. Azt hiszem mást nem szoktak kérni nálunk.
Ja, meg persze, ha bent alvós a gyerek, akkor ágyneműt.
Mindent elmondanak. Meg ez ovi függő is, szerintem felesleges előre nagyon bevásárolnod mindent , ami nem is biztos, h kell.
Nálunk pl kell ovis zsák (bele váltóruha), benticipő, tornazsák , tornacipő, de viszont csak a cipőt veszik át, így póló + nadrág nem kell. Alváshoz pizsi nem kell mert trikóban vannak, lepeddő sem kell, de takaró + huzat kell, meg párna, ha igényli a gyerek, meg kell fogkefe. Aztán x időnként kérnek wc papírt, nedves törlőt, szalvétát, zsepit és fogkrémet.
Barátnőm fiának ovijában viszont nem kell oviszsák, meg tornacucc sem.
Nálunk nem kell oviszsák, törölköző, ágynemű, ott adnak.
Kell vinni pizsamát, benti cipőt, váltóruhát mindenből. Fogkefe, fogkrém,pohár, fésű. Párnahuzat, kispárna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!