Óvodás, kiscsoportos fiadra adsz harisnyát télen?
Adtam, ha nagyon hideg volt, de nem szerettem.
Inkább szereztem néhány jéger-alsót... illetve vékony melegítőre adtam rá az utcai nadrágját. Így egyszerűbb volt a vetkőzés-öltözés.
Nem,eszembe sem jutott. Nekem a harisnya a lànyikhoz tartozik.
😁 Egyik fiú baràtom szokott ezen viccelődni,hogy nyugodtan adjam rà, hiszen neki sincs baja és ő is hordta az oviban,sőt ha nagyon hideg van most is felveszi. (meleg a sràc) 😁
Amikor kiscsoportos volt, akkor még igen, használtuk, főleg a nagy mínuszokban, overal vagy polárnadrág alá.
Most már nagycsoportos, csak korcsolyázáskor használ harisnyát, akkor tényleg praktikus- de azt hiszem ez az utolsó évünk harisnyázva- jövőre már síaláöltöző lesz :)
Köszi!
Csak mert nálunk a bölcsiben még kifejezetten kérték.
De most már gondolkodok,hogy nem adok rá, bár én azért szerettem, mert tudtam,hogy az tuti meleg.
Egyébként utolsó, engem az sem zavarna, ha véletlenül meleg lenne a fiam! :)
Hát akkor nálunk mondom, nagyon liberálisok voltak a bölcsiben, mert ott külön kérték, hogy a vastag nadrág alá, adjunk harsinyát, mert az udvaron sokszor leülnek a kicsik, ősszel már a játétok is hidegebbek és mivel picik, még hamarabb felfáztak. Ezzel akkor nem is volt gondom.
Most is azért agyalok rajta, mert az oviban már nagyon rájuk hagyják az öltözködést, a harisnyát meg még macerás felvenni egy 4 évesnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!