Kiscsoportos gyerekek szüleit kérdezném! Nálatok hogy telt az év, mennyi és milyen évközbeni programok, foglalkozások, netán kirándulások voltak?
Csoportban volt farsang, jött a Télapó, a Nyuszi, volt anyáknapja, évzáró+ballagás, szoktak rajzolni, gyurmázni, festeni, apróságokat készítenek: Kinder kapszulából méhecskét, wc papír gurigából kisautót stb stb.
Voltak a vasútállomáson, szelektív szemétgyűjtést tanulták, bábszínházban is voltak. Volt egészségnap, virágültetés,soprtnap, mézeskalács díszítés...
Elég sok programjuk volt, nem is jut eszembe mind most.
Most lesz egy családi nap egy tónál, sütés, játék, stb.
Év elején volt egx őszi forgatag nevű program (délután 3-tól 5-6-ig): trambulin, zsákbamacska, arcfestés, palacsinta, horgászat stb (alapítvány miatt), Mikulás, karácsony, farsang (2 órát szülők is lehettek), húsvétkor locsolkodás, anyák napja, évzáró (utóbbiak 10-15 percesek, de nekik ennyi elég, rengeteg dalt, verset mondtak :). Márc. 15-én kimentek zászlót vittek a Kossuth szoborhoz, ez az egy séta volt. Ill. egy családi kiránulás, félnapos, busszal Vadaskertbe pénteki napon, én mentem velük.
Ma lesz még egy tavaszi zsongás, ugrálóvár egész nap, 3-tól mehetnek a szülők, akkor lesz a többi program, nagyobb csoportosok táncolnak, ősszel is volt. Még valami plusz lesz, talán bűvész, nem tudom.
Ill. volt 3 v 4-szer énekes bácsi zenés műsorral az oviban
Szeptemberben volt szüreti mulatság (szülő vigyél szőlőt, pogácsát,ül végig egy citerás műsort, táncolj körbe a gyerekeddel.... hátramenésem volt, a gyerek élvezte.)
Utazó színház volt nálunk kétszer, mind a kétszer megnézték az előadást a gyerekek. Volt mikulás, volt karácsonyi muli- ez csak a gyerekeknek.
Volt farsang, volt kirándulás- mind a kettőből kimaradtunk most, de kárpótolva lettek (3 és lassan 5 éves gyerekek, vegyes csoportban vannak).
Volt egészség nap, amelyre megint csak várták a kedves szülőket (és a gyümölcsöket, zöldségeket), volt anyáknapi ünnepség. A nagyokat is elbúcsúztatták már.
Volt még gyerek nap is. :-)
Mindenre készültek mondókákkal, versekkel, körjátékokkal.
Soknak tűnik, de az óvónő figyelt arra hogy ne legyen sok a gyerekeknek :-)
Nálunk is hasonlók voltak mint amit a többiek írtak viszont kirándulás nálunk kiscsoportban még nincs, nagycsoportban van viszont több is, főleg év vége felé.
Szüret, mikulás, karácsony, farsang, anyák napja, húsvét, gyereknap, évente 2-2 bábszínház és koncert, rendőr előadás, ilyenek voltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!