Óvónénik? Segítség!
Sziasztok, pályakezdo óvónéni vagyok, és az a problémám, hogy nem hallgatnak, és nem tisztel pár gyerek. Hiába mondok neki akármit, pl. altatásnál is, hogy fekudjon le, vagy kikuldom a folyosora, felhivom anyukat, stb. semmi reakcio, sot még kinevet, és még van pár ilyen eset. De, ha bejon a masik ovono, ha ra se szol, tudja hogy mit kell csinalni, en meg ha 10x mondom el, akkor se csinalja. Mit tegyek, hogy ram is hallgassanak? Elore is koszonom
20/L
üntyümpüntyümtündibünti vagy, igaz? :D én is így kezdtem :)
de ezek a gézengúzok pontosan tudják meddig mehetnek el. pláne ha csak ígérgetsz. mi az, hogy felhívod anyáját? dolgozik anya, ő is tudja, hogy nem viccből alszik bent, ezzel nem fogsz elérni semmit és nem is jó ha ilyeneket dobsz be. na meg honnan tudod, hogy anya mit reagálna?
csapd össze a kezed és szigorú nézéssel mond meg nekik kerek perec, határozottan, hogy most elég és nincs tovább a macska rúgja meg, tessék lefeküdni és szájra lakatot tenni! ha meg azt mondod, hogy kiküldöd ha nem fejezi be, akkor küld is ki.
a gyerekeknek szabályok kellenek, mert akkor tudják, hogy meddig mehetnek el. nálad nem tudják, most próbálják megtudni, mi az ami belefér. ne engedd, hogy azon túlmenjenek :) kitartás, pár hónap után már jól fog menni és tudni fogod mi az a helyzet ahol lehet jófejkedni és mi az amikor nem lehet engedni. na meg ők is ;)
2. Én is pont ezen gondolkodtam...
Amugy ne fenyegess! Ha valamit mondasz tartsd is be, hogy lássa, hogy van következmény.
20 évesen hogy vagy óvónéni? Mit végeztél?
Fenyegetni felesleges, csak nevetségessé teszed magad!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!