Fogadjam, vagy ne fogadjam a gyermeket az óvodában?
Pontosan. Onnan fúj a szél. Neki ehhez nincs kedve, mert belefásult, vagy csak csak simán nem szereti a gyerekeket, de közben meg féltékeny, és ahelyett, hogy ő változna pozitív irányba, téged akar lehúzni maga mellé, csak nehogy jobb legyél nála.
Ez nem nagyság meg önállóság kérdése, ez szeretet és kedvesség kérdése. Otthon is odamegyünk az ajtóhoz egymás elé, ha fél napja nem láttuk egymást, hogy jelezzük, hogy örülünk a másiknak. Na ez az érzelmi intelligencia hiányzik a kolleganődből. Nyugodtan merd a saját utadat járni, és ne sárkányosodj el!
Nálunk vegyesen van, hol így, hol úgy. Az óvónő nem mindig veszi észre azonnal, hogy bejött egy újabb gyerek, mert épp valakivel el van foglalva (szeme neki is csak kettő van).
Ha meglátja, akkor hangosan köszönti nagyon vidáman, ha meg nem, akkor az én gyerekem szokott odamenni hozzá, puszit is szokott kapni, de buksi simogatást mindig.
És kifejezetten örömmel köszöntik.
Szerintem ez nagyon jó.
Ne változtass ezen.
Te csinalod jol.
A kezdo csoportunkban,mikor a nagy kezdte az ovit az volt a szokas,hogy a gyerkoc mikor odaer hangosan koszon(csokolom ovoneni,sziasztok gyerekek)es kozben jott az ovono,O is koszont kedvesen es aranyosan bekiserte a gyerkocot a csoportba.
A kisebbik is jart ebbe a csoportba ket evet.aztan O attkerult egy masikba,masik ovonok.Ok le se tojjak ha odaer abgyerek,van,hogy meg fel se nez az asztaltol,koszonni sem koszon.pedig a gyerkoc ugyan ugy hangosan koszon.O azon keves gyerekek koze tartozik akik koszonnek reggel is,delutan is.delutan mindog meg is dicserik az udvaron a masik ovonenkik,hogy milyen ugyesen koszon mindig.
Most az utolso ket honapra uj ovono jott es O is mindog odajon reggel.
Nekem is jobb mert ha van valami kozlendom nem kell arra varnom,hogy az ovono meltoztasson odajonni hozzam.
Szoval csak igy tovabb,a kolleganod irigy azert mondta amit mondott,ne foglalkozz Vele
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!