Óvónők, milyen típusú szülőket nem kedveltek?
Fenyegetés? Huhh, ez tényleg elég durván hangzik (utolsó előtti). Ilyenről még nem hallottam. Nálunk olyan volt, hogy az egyik szülő az óvónő szerint ittas állapotban jött a gyermekéért az oviba, és nem akarta vele hazaengedni, abból is lett balhé.
Utolsó, köszi :-) nem tartozom ezekbe a kategóriákba, talán inkább túlságosan lelkiismeretes vagyok és nagyon a szívemre veszek mindent.
a gondozónő vagyok. ilyen nálunk is volt, én előbb mentem haza mint a gyerkőc, így lemaradtam róla szerencsére :)
ott apuka jött részegen és nem adták oda a gyereket, hívták anyukát aki jött sűrű elnézések kíséretében, apuka meg addig balhézott. nagyon kellemetlen lehetett :(
egyáltalán nem ilyen, de amin én kibuktam és napokig nem aludtam: jó evő, nem válogatós gyerkőc egész nap csak csipegetett, bágyadtan. ezt mondtam anyukának (arra céloztam volna, hogy talán beteg lesz), mire anyuka válasza: -nem baj, úgy is főztem, akkor ma kap vacsorát!
az ilyeneken nehéz túllépni :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!