Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Óvónők, milyen típusú szülőket...

Óvónők, milyen típusú szülőket nem kedveltek?

Figyelt kérdés
Esetleg vannak hajmeresztő történeteitek szülőkkel kapcsolatban?
2016. márc. 9. 16:55
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Fenyegetés? Huhh, ez tényleg elég durván hangzik (utolsó előtti). Ilyenről még nem hallottam. Nálunk olyan volt, hogy az egyik szülő az óvónő szerint ittas állapotban jött a gyermekéért az oviba, és nem akarta vele hazaengedni, abból is lett balhé.

Utolsó, köszi :-) nem tartozom ezekbe a kategóriákba, talán inkább túlságosan lelkiismeretes vagyok és nagyon a szívemre veszek mindent.

2016. márc. 17. 23:09
 12/13 anonim ***** válasza:

a gondozónő vagyok. ilyen nálunk is volt, én előbb mentem haza mint a gyerkőc, így lemaradtam róla szerencsére :)

ott apuka jött részegen és nem adták oda a gyereket, hívták anyukát aki jött sűrű elnézések kíséretében, apuka meg addig balhézott. nagyon kellemetlen lehetett :(

egyáltalán nem ilyen, de amin én kibuktam és napokig nem aludtam: jó evő, nem válogatós gyerkőc egész nap csak csipegetett, bágyadtan. ezt mondtam anyukának (arra céloztam volna, hogy talán beteg lesz), mire anyuka válasza: -nem baj, úgy is főztem, akkor ma kap vacsorát!

az ilyeneken nehéz túllépni :(

2016. márc. 17. 23:41
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Barátnőm óvónő és azt mondta, hogy azokkal a szülőkkel nehéz, akik nem hallgatnak rájuk, pl. megkérik őket a réteges öltözködésre, vagy a megfelelő számú váltóruhára, hiába, vagy hogy ne hozzon be sok játékot a gyerek, mert csak kavar lesz belőle, de ők ugyanúgy játékokkal tele engedik be a csoportba a gyereküket, vagy ha megkérik, hogy reggeli előtt ne tömjék tele őket kólával, chipsekkel, kekszekkel, de a kérésük süket fülekre talál.
2016. márc. 18. 14:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!