Nálatok az oviban tájékoztatják a szülőket, hogy járvány van? Bárányhimlő, skarlát, tetű?
Szólnak is, és ki is írják minden faliújságra.
Főleg, ha tetűjárvány van, mert a többi lecseng, de ha egy tetves gyerek marad, az állandóan visszafertőz mindenkit.
Nálunk volt már rühjárvány is, akkor két napra be is zárták az ovit teljesen, hogy fertőtlenítsenek.
Köszönöm Mindenkinek! Mentek a zöld kezek.
Egyébként nem kéne mindenről szólniuk?
októberben volt tetű, de nem járvány, hanem csak egy kislány. az egész ovit kiplakátolták, a kislányt haza küldték, mindenkinek külön szóltak, hogy figyeljen, használjon megelőző sampont, kisfiúknál ajánlották a kopaszságot és 2 hétig a védőnő minden nap ment és átnézte a gyerekeket. szerintem kicsit túl is lihegte.
bárányhimlővel nem találkoztam, enyém már ovi előtt túlesett rajta, nem láttam kiírva, viszont biztos volt már, szóval azért nem. skarlát még szerencsére nem volt nálunk, ez az egy amitől rettegek! :)
Köszönöm Nektek is, mentek a kezek!
Nálunk semmiért nem szólnak és egy kicsit unom. Volt skarlát, azt véletlenül tudtam meg. A tetűt úgy, hogy a gyerek hazahozta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!