Van most valamilyen járvány az ovikban?
Influenza jàrvàny van....hahooooo
Te hol èlsz??
Nálunk már zárlat van az oviban, mert annyi a beteg gyerek. Szóval persze, mindig van valamilyen betegség, ami végigsöpör az oviban, ilyenkor meg, télen, mikor ilyen nyálkás-taknyos idő van, ez meg pláne kedvez a kórokozóknak.
Menjetek el orvoshoz. És jobbulást!
2! Mit jelent, hogy zárlat van? Nem lehet vinni a gyereket, ha pl.előző héten nem volt?
Nálunk az oviba hányós-hasmenéses vírus van, remélem kislányom ezt kihagyja ☹. De amíg melegebb az idő, gyorsabban terjednek a bacik. Ahhoz nem kell járvány, hogy elkapjanak a kicsik bent valamit.
Kedves első! Bizonyára nagy marhasàgot kérdeztem, de azért sztem Te menj, és rakasd rendbe a tombolo hormonjaidat a férjeddel. :)
A többieknek köszönöm a választ!! :) Ma már nem lázas a kislányom, és sokkal jobban van szerencsére! :)
"2! Mit jelent, hogy zárlat van?"
Azt, hogy be van zárva az óvoda és se beteg, se egészséges gyereket nem lehet vinni, mert nincs nyitva az ovi.:)
4 vagyok.
Köszi 2!😊. Ilyen is van? Influenza miatt van zárlat?
Köszönöm a hormonjaim rendben vannak ;)
Csak a hülyèktől falnak megyek :D:D:D
De tőletek színes a vilàg.....;)
Amugy ki írta h nő vagyok???? :D:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!