Akik visszatartják, visszatartották a gyereküket, nem bánták meg?
Figyelt kérdés
enyém majdnem 8 évesen fog kezdeni. 6 elmúlt már, most voltunk a nevtanba, de mivel lassúcska a fiam, lebeszéltek róla. alá is írtam, de rágódom és nagyon elbizonytalanodtam, most úgy érzem rossz döntést hoztam és nem lesz jó ha közel 8 évesen kezdi csak.
volt/van más is így?
2016. márc. 3. 17:48
11/12 anonim válasza:
gyereke válogatja. Nekem hatévesen ment mindkettő, de mindkettőnek a nagyok közül kerültek ki a barátaik, akiknek nincs is képben, hogy fiatalabbak. Mondjuk nekem elég sok az önbizalma mindkettőnek, tájékozottak stb.
Én azt veszem észre a gyerekek szülők közt egyáltalán nem téma a kor. Max egy két tanár csodálkozik rá a dátumra akár idősebb akár fiatalabb. De a normális tanároknál egyáltalán nem számít, ők csak a tudást nézik, meg a jólneveltséget. ami nem kor függő.
12/12 anonim válasza:
11 es vagyok. Szóval azt akartam írni, hogy igazából valahol mindegy az egész. A nagyon önálló gyereknek biztos árt ha visszatartják, amúgy pedig abszolút nyugodtan meghatározhatja a család ritmusa. Egy jó tanítóval semmiféle előnye hátránya se lesz akármikor megy suliba. szóval nem lesz gond a visszatartás se nyilván.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!