Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Mivel mentek a gyerekért az...

Mivel mentek a gyerekért az oviba?

Figyelt kérdés
Kb.2 km az otthonunktól az óvoda,elsősorban az eérdekelne aki nem kocsival megy az hogy oldja meg.gyalog? Busszal? A gyerkőccel együtt haza is ugyanugy? Mekkora gyermeked? 4 éves bír sétálni ilyen időben ennyit? Vagy hogyan oldanátok meg
2016. jan. 4. 12:22
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
87%
Gyalog,kb.1,5 km ide az ovi. Eddig túlélte,mint az első kettő is. :)
2016. jan. 4. 12:25
 2/11 anonim ***** válasza:
73%

Miért ne bírna 4 éves 2 km-t sétálni? Ha nem alultáplált, akkor simán bírja. Adjál rá overállt, téli kabátot, sapkát, kesztyűt és még élvezi is a hóesést...

Ha gyengécske, adjál neki időnként multivitamint.

2016. jan. 4. 12:26
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
húzd haza szánkóval
2016. jan. 4. 12:31
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

1 km-re van az ovi, sétálunk. Régebben babakocsival, arra néha felállt a nagy is, vagy kismotorral, rollerrel, végre megtanult kétkerekűzni az ovisom is, így fogunk biciklivel is, ha kitavaszodik.

Mondjuk a 2 km az már nekem necces táv, nem mintha nem bírná a 4 éves, csak egyszerűen reggel ennyit kutyagolni, amikor mindig késésben vagyunk, nekem sok. Ha lenne busz, felszállnánk. Nálunk nincsen, de csak fele a táv is.

2016. jan. 4. 12:34
 5/11 anonim ***** válasza:
53%
Mi ovink 1 km van,de mindig gyalogolunk reggel is délután is .semmi baja nincs vele lányomnak csak jol fel kell öltöztetni.
2016. jan. 4. 13:41
 6/11 anonim ***** válasza:
69%
Nekünk olyan másfél km az ovi, suli, 9, 8, 4 évessel megyek reggel gyalog. Délután, mikor értük megyek, viszem a 2 évesem is, ő is simán sétál,oda is és visszafele is.
2016. jan. 4. 14:01
 7/11 anonim ***** válasza:
63%
Még mindig jobb, mint nyáron 35 fokban, napsütésben.
2016. jan. 4. 14:02
 8/11 anonim ***** válasza:
69%
Gyalog jártam érte, igaz, közel volt, öt perc séta. De amikor elkezdte az ovit, háromévesen, akkor két hónapig még nem ott laktunk, hanem a város másik részén, akkor busszal mentünk. Sosem merült fel, hogy ezt ne bírná, valahogy csak oda kell jutnunk, meg onnan haza is. Sok ovistársa járt busszal egész évben, vagy mert nem volt kocsijuk, vagy mert csak egy volt, és a másik szülő használta munkához.
2016. jan. 4. 14:36
 9/11 anonim ***** válasza:
69%
Mi több mint 2km-re lakunk,én bicikliutánfutóval megyek érte.3éves és viszem a kisebbet 14hós.Én is félek hogy megfáznak de nem nagyon van más lehetőség 😡
2016. jan. 4. 16:42
 10/11 anonim ***** válasza:
53%

Én a megfázástól nem félnék, fel lehet jól öltöztetni, inkább a táv, azért 2 km szerintem sok egy kisgyereknek. Főleg, ilyen időben.

Ha van busz, akkor menjetek azzal.

2016. jan. 4. 18:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!