Kötelezhet-e az óvoda arra, hogy családi haláleset kapcsán a gyerekkel elbeszélgessen egy pszichológus, akár rendszeresen is?
Utolsó!
Mindenki válaszolt is a kerdesre: az óvoda nem, ellenben kérhető a gyamugy segítségét, az pedig kotelezheti.
Az is érdekelne, hogy a szakértő óvónők közül hánynak van saját gyereke! A szóban forgó óvodában pont az óvónőknek nincs!!!
Könyvből meg nem lehet nevelni, és az nem elég, hogy egyszer mindenki volt gyerek és mindenkinek van anyja.
A gyámhivatallal meg szívesen vágnak vissza itt a fórumon, közben nekik saját szabályrendszerük van, indokolatlan esetben nem futnak ki a szülőkhöz. Itt nálunk nincs semmiféle indok arra, hogy megjelenjenek!
Honnan tudod, hogy nincs indokuk, nem válaszoltál arra, hogy miért akarja az óvónő pszichológushoz küldeni a gyerekedet, gondolom nem csak azért mert unatkozik és nincs jobb dolga, csak történt vele valami az oviban, vagy csinál valamit, ami miatt ezt gondolja. Az hogy otthon miként viselkedik megint más dolog.
A nevelésről meg annyit, hogy nem tudhatod miért nincs, nekem a mai napig a 2 legszeretőbb tanítóm nénim azok voltak, akiknek nem lehetett gyerekük. Imádtuk őket, és mai napig tartjuk a kapcsolatot. Nem volt gyerekük mégis tudtak velünk bánni.
Nem kötelezhet, de érdemes meghallgatni.
Nekem tegnap szóltak, hogy a lanyom sokat sirdogal, es tobbet szeret olben lenni 2,5 eves bolcsis.
Kérdeztek hogy viseli hogy jon a Teso, este beszélgettünk es kiderült hogy az egyik gyerek azt mondta neki ot majd a kukába dobjuk mert o is igy járt.
Reggel mondtam a bolcsis néninek o meg ma a kistesokrol mesélt.
Remelem ez segit, ha tovabb küld továbbmegyek.
Orulok hogy ilyen viszonyban vagyunk mert az en gyerekem, de közösen neveljük mert az enyem pl 8,5 orat tolt s bolcsiben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!