Kötelezhet-e az óvoda arra, hogy családi haláleset kapcsán a gyerekkel elbeszélgessen egy pszichológus, akár rendszeresen is?
dehogy kötelezhet, ha kötelezni akar, akkor mutassa be a jogszabályt, ami hatósági jogkörrel ruházza fel őket ill a jogszabályt, ami arról szól, hogy pszichológusoz vidd a gyereket!
tegyél panaszt az önkormányzatnál és az oktatási ombudsmannál!
Uh, a gyerek tudja hogy ti oltetek meg es nem akarjatok hogy kifecsegje?
Sajnos mas szituaciot nem tudok elkepzelni amiben a gyereket felteni kell a pszichologustol.
Ha a gyerek viselkedése indokolja és a szülő nem együttműködő, akkor gyamhivatali kozbelepessel megtehető.
Amúgy ellentmondásos, hogy h a nincs viselkedési probléma miért kellene. Nyilván láthatóan megváltozott a gyerek és segíteni szeretnének. Miért Nem Akarod?
Mint mondtam ötletelnek és nem az óvoda látja a legtöbbet a gyereket!
A kérdés csak az, hogy mennyire kötelező. Ha nem az, nincs erre szabály, akkor nem fogom hagyni, hogy egy ki tudja milyen szakember nyaggassa a gyereket.
Gyámhivatalról szó sincs, rendezett a háttér,nincs büntetőeljárás folyamatban, természetes halállal halt meg valaki.
félreértetted szerintem amit írt valaki..ha ők úgy látják szükséges,te pedig nem vagy hajlandó együttműködni,akkor ők jelentik a gyámhivatal felé,mivel sérül a gyerek érdeke..ennek semmi köze a rendezett családi háttérhez és egyebekhez..
az én gyerekem fél9-től délig van oviban mégis rengeteg infot kaphatok róla,ugyanis ott teljesen másként vislekedik,mint otthon..nálunk mondjuk rendben van a kommunikáció az óvónőkkel is,mikor gond volt,együtt oldottuk meg, és folyamatosan kapcsolatban voltunk, együtt dolgoztuk ki a megoldási stratégiát...
Nehéz elhinnem,hogy csak annyit mondtak neked, hogy pszichológushoz akarják küldeni a gyereket,de az okokról nem beszéltek..mivel indokolták?
10 éves gyerek a fiam sulijaban: 5 eve meghalt az apja.
Sajnos nem látta szakember...kezelhetetlen, gonosz, durva, agresszív, erőszakos☹
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!