Lakhelyhez, vagy munkahelyhez közeli óvodába írattátok a gyereketek? Jó döntés volt?
Munkahelyhez (bár még bölcsőde). 3 perc sétára van és nagyon színvonalas intézmény.
Az se volt utolsó szempont, hogy ha lebetegszik, akkor nem kell átvágni a fél városon, azonnal ott tudok lenni.
Munkahelyhez. Ha a lakhely szerintibe kellene vinni, akkor már 1/2 7-re mennie kellene és csak 5 után tudnánk érte menni leghamarabb. Ez szerintem rossz lenne neki, így meg 1/2 8 körül ér be és 3/4 4-kor már tudunk is érte menni.
#5-os válaszoló, nem értem miért nem vették be oda, hiszen a fontossági sorrendben a lakhely és munkahely van az első helyen, tehát, ha a munkahelyed a körzethez tartozik fel kell, hogy vegyék. Nekünk is így volt (már a bölcsiben), most az oviban nem firtatták igazán, mert hogy ugye eleve oda járt a gyerek. DE tavaly beírták, hogy ott a munkahely és ezért mindenképp elsőbbséget élvez (ha túljelentkezés lenne).
Lakhelyhez!
Praktikusabb....ha szabin vagyunk ne kelljen 30 km-t utazni a gyalog alig 10 percre lévő ovihoz!
5ös vagyok,sajnos a munkahelyem körzetébe azért nem vették fel,mert ugye nem ott lakunk (nem is abban a városban).
Csak az ott lakók gyerekeit vették fel.Aki ott dolgozik,az már "másodrangú",különösen ilyen messziről.
Ez volt az indok,hogy nem körzet,mert akik ott laknak,azokból betelt a létszám,így akik "csak" ott dolgoznak,azoknak nem maradt hely.
Így ment családi napközibe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!