Lakhelyhez, vagy munkahelyhez közeli óvodába írattátok a gyereketek? Jó döntés volt?
35 km a távolság és a munkahely közelébe írattam volna be (bölcsi egyenlőre,de az ovi is így kellene majd)
Viszont,mivel nem körzeti,nem ott lakunk,így 2 bölcsibe se vették fel így maradt a családi napközi.
Vagy tartózkodási hely kellett volna,de nem akartam hazudni.Ovinál is muszáj lesz a munkahelyem közelébe beíratni,mert 7re megyek.
Ahol lakunk,ott fél 7től van ovi,de így is a 6 órás busszal indulunk.Ha fél 7re vinném,akkor a következő busz 7:10; 8ra sem érnék pontosan a munkahelyemre.
Amíg bölcsis,addig 2ig vagyok,3tól lehet menni a gyerkőcért és egyből jövünk is haza.4re vagyunk itthon.
A körzeti bölcsihez,ha leszállnék érte pont a bölcsinél,akkor ugye 3/4 4,de a következő busszal tudnánk haza jönni,amivel 5 körül érnénk haza.Semmiképpen nem lett volna így jó.(a bölcsitől még 10 percre lakunk busszal és utána hazasétálunk)
Ha szabin vagyok,ő sem megy.Egyenlőre ez így működik nálunk :-)
Most bölcsis a fiam. Én 8-4-ig dolgozok, így őt 7 körül viszem, és 5 körül érek oda érte. Ez szerintem nagyon hosszú neki. Így elgondolkoztam, hogy oviba majd a munkahelyhez közel vigyem-e.
De nekem is ez jutott eszembe, hogy ha én nem megyek, akkor is vinni kell őt.
Ezért vagyok kíváncsi tapasztalatokra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!