Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Most ugye nem fognak bunkók...

Most ugye nem fognak bunkók lenni a kislányommal?

Figyelt kérdés

A héten kezdtük az ovit, és ma azt véltem felfedezni hogy 3.napja amiben az udvaron volt abban ebédeltették ,majdnem szétrobbantam , akkor a másik hogy a száját sem törlik meg tiszta kajamaradékos volt szintén mind a 3 nap!

A következő gondom hogy a gatyája amiben volt az udvaron olyan szinten mocskos homokos volt a feneken főleg ami azért gáz mert nem hinném hogy jó dolog ha a homokban ül mivel kislány ès nem szeretnèm hogy petefészekgyulladást kapjon!

Nos pont jött a dada és kedvesen közöltem vele hogy ezt nem így kéne!!

Ha már kötelező ez a rohadt ovi miért nem lehet elvárni hogy vigyázzanak rá!?

Annyira féltem!

Kicsit elevenebb mint egy normális gyerek de ez nem kéne hogy gond legyen szerintem!

Ugye ezért nem fogjak leszarni a kicsikémet? Tanácsok esetleg ?

Köszönöm szépen előre is

2015. szept. 16. 14:02
1 2 3 4 5
 21/50 A kérdező kommentje:

Hát ezt nem hiszem el tudtam hogy nem kéne ide irnom nehogy már én legyek a rossz?

Basszus mint irtam kötelező az ovi rohadtul nincs pénzem magánovira és nehogyár ell keljen viselnem hogy a gyerekem koszos ruhában egyen!

Amúgy 3 éves!

Ja és leszarom hogy mennyi dolga van ez a dolga csinálja rendesen és akkor nem szólnak be nekik!!

Én kérek elnézést hogy ki merten irni ezt a kérdést, de azért remélem lesz normális ember is aki megért!!

2015. szept. 16. 14:31
 22/50 anonim ***** válasza:
100%
akkor szépen szólsz, viszel be 5 váltóruhát és kimosod.
2015. szept. 16. 14:32
 23/50 anonim ***** válasza:
100%

alapban kötelező

de kérhetsz felmentés a jegyzőtől

az h nem neveled a gyerekedet nehogy már az óvoda hibája legyen ...

irtam próbáld ki neked mennyire menne 25 síró hisztiző kiscsoportossal

alapban 2 óvónő és egy fél dadus van egy csoportra ...

vigyáztak a gyerekre !

ezt vállalták nem azt h csilivil lesz a gyerek délután

am meg tudod mit szerintem szegény gyereknek tényleg jobb az ovi ott legalább gyerek lehet ahogy kell !

2015. szept. 16. 14:35
 24/50 anonim ***** válasza:
100%
Nem igazán fog senki megérteni.A tény az tény.A 3 évest már meg lehet tanítani rá,hogy megtörölje a száját.Az meg nem az ő saruk,hogy 3 napja a lányod összekoszolta a ruháját,és te nem vitted haza kimosni.
2015. szept. 16. 14:35
 25/50 anonim ***** válasza:
100%

Nem értjük továbbra sem, miért nem tanítod meg TE a gyerekedet szájat törölni és átöltözni.

Amúgy egy lehtséges magyarázat a helyzetre: udvar után ebédelnek, ebéd után alszanak. Tehát ha udvar után fölveszik a benti cuccot, akkor fél óra múlva kezdhetik elölről az öltözést.

Azon kívül azt sem értem, mi köze a nadrágnak az evéshez. A nadrág nem érintkezik az étellel (jó esetben).

Én azt kívánom neked, ennél nagyobb bajod ne legyen!

Amúgy magyarul a kérdésed: "Ugye nem lesznek bunkók a kislányommal?" - egyébként ha ilyen stílusban nyomod, akkor de, igen, bunkók lesznek ők is egy idő után - veled... meg mindenki más is, akivel így kommunikálsz.

2015. szept. 16. 14:36
 26/50 A kérdező kommentje:

Mivel nem vagyok ott nem látom, de amiben beengedtem a csoportszobába reggel abban volt kint az udvaron mert mint irtam koszos volt ,de akkor le kellett volna cserélni mivel ő még azt sem tudja az új helyen mi fán terem!

Akkor kèrdem én mi a dolga az óvónőnek?

Nem azt kérem hogy csak vele törődjön de azt elvárhatom hogy tiszta ruhában legyen ! Jó hogy nem kell tudnia mindent egy 3 évesnek!

2015. szept. 16. 14:39
 27/50 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem tudod, mi dolga az óvónőnek, menj be egy délelőttre beszoktatás címen. Tényleg, kérd meg, biztosan megengedik, és könnyebb lesz utána az együttműködés is köztetek. Csak egy tanács: Aspirint vigyél magaddal.
2015. szept. 16. 14:40
 28/50 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Akkor most soronként cincálnám szét a válaszod, hátha akkor megérted mi a baj és legalább elgondolkodsz, hogy ha minden válasz ugyanabba az irányba mutat, akkor lehet, hogy te mész rossz irányba.

- Hát ezt nem hiszem el tudtam hogy nem kéne ide irnom nehogy már én legyek a rossz?

Válasz: De, te vagy a rossz, mert csak a saját szemszögedből nézed a dolgokat és nem gondolkodsz.

- Basszus mint irtam kötelező az ovi rohadtul nincs pénzem magánovira és nehogyár ell keljen viselnem hogy a gyerekem koszos ruhában egyen!

Válasz: Ne viseld el, pattogj, puffogj és szépen megutál mindenki. Amúgy itt is, gondolkodj, mi baja lesz ha koszos ruhában eszik??

- Amúgy 3 éves!

Válasz: Gratula, de ez csak egy kor, nem mentség arra, hogy mire nem tanítottad meg te! Te és nem az óvónők!

- Ja és leszarom hogy mennyi dolga van ez a dolga csinálja rendesen és akkor nem szólnak be nekik!!

Válasz: Nem, nem ez a dolga. Pontosabban nem csak ez. Fejlesztik a gyereket fizikailag és szellemileg is a különböző játékok során. Ha már te nem engeded ezek szerint még homokozni sem, akkor igencsak rá is fér szegénykére az inger-gazdag környezet.

- Én kérek elnézést hogy ki merten irni ezt a kérdést, de azért remélem lesz normális ember is aki megért!!

Válasz: Mi nem haragszunk - én legalábbis - csak elgondolkoztam, hogy sírjak vagy nevessek a szűklátókörűségeden. A gyereked viszont sajnálom, arany ketrecbe fogod zárni. Ahogy írták előttem, menekülni fog tőled, vagy életképtelen felnőtt lesz.

Bocsáss meg az őszinteségemért, tudom, fáj ha tükröt tartanak az ember orcájába.

Legyen szép napod és szívből kívánom, hogy gondold át az olvasottakat, gondolkozz el rajtuk és változtass amin kell mindkettőtök érdekében.

2015. szept. 16. 14:41
 29/50 anonim ***** válasza:
100%

nem votl beszoktatás?

nem beszélgettél az óvonőkkel hogy hogy is mennek a dolgok?

2015. szept. 16. 14:42
 30/50 anonim ***** válasza:
100%
Hidd el a 3 évesedet rohadtul nem zavarja, ha koszos a fenekén az a gatya. Az sokkal jobban, ha te kikapkodod a homokozóból, nehogy petefészek gyulladást kapjon.
2015. szept. 16. 14:42
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!