31/63 piroska és a farkas válasza:
Sajnàlom szegényt. Téged pedig butànak tartalak, nem azért, h bàntsalak, hanem mert tény. Lesznek itt olyanok, akik értik.
32/63 anonim válasza:
Mi az,hogy több a téma?Az iskola nem jàtszóhàz úgymond,az nagy mérföldkő egy gyermek életében.Ott nem lehet ugrabugràlni,csacsogni nem tudom hànyszor 45 percben.5 évesen még kicsi.Miért nem akarod,hogy még jàtszon?Hidd el lesz ideje tanulni eleget,ha csak az àltalànos iskolàt plusz középiskolàt nézzük 12 évet.
33/63 A kérdező kommentje:
Írtam az imént hogy iskolába megy szeptembertöl Piroska és Farkas válaszadó én is értem mért akarnátok oviba a gyereket de ez az én dolgom ennyi
2015. aug. 21. 14:18
34/63 anonim válasza:
Nem értem.Ha iskolàba megy màr (5 évesen!) akkor minek kérdezted,hogy mehet-e 5 éves gyerek iskolàba.
35/63 A kérdező kommentje:
mert most szóltak ebéd után mehet a gyerek iskolába amikor a kérdés kíírásra került nemtudtam még.
2015. aug. 21. 14:29
36/63 anonim válasza:
Könyörgöm írja màr le valaki,hogy félreolvastam valamit vagy mi van,de nem értem a kérdezőt.Hülye vagyok?:)
37/63 anonim válasza:
4 napos hosszú hétvége van:)))
38/63 anonim válasza:
Nem látjátok, hogy szivat mindenkit a kérdező? 5 évesen nem vesznek fel gyereket az iskolába. Főleg augusztus végén... Nem lehet egy telefonnal elintézni, komoly indok kell hozzá. Köszönjük az érdekes kérdést, kedves "anyuka" bár szintem egy unatkozó tini.... Ennyire nem lehet ostoba egy szülő.
39/63 anonim válasza:
Hàt...Mi van ha mégis ilyen "ketty" valaki?Szegény környezete.
40/63 anonim válasza:
Szerintem nagyon jó helyen lesz a gyerek az iskolában. Biztos gyorsan elsajátítja majd a tananyagot, és talán megtanítja otthon anyukáját is helyesen írni. Talán!!! :)
Egyébként én is azt mondom, hogy ez totál kicseszés egy gyerekkel. Egy 5 évesnek óvodában van a helye, ahol játszik és játszva tanul.
Az én gyerekemet elküldték az oviból 5,5 évesen felmérésre, ahol kiderült, hogy nagyon magas, 130-as az IQ-ja. Mivel szeptemberi születésű, alapból év vesztes. Az óvónő megkérdezte, hogy ugye ez miatt nem viszem előbb oviba. Eszem ágában sem volt. 1 hónap múlva 7 éves, de csak most kezdi az első osztályt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!