Mit tegyek ebben a helyzetben?
Figyelt kérdés
Röviden a történet:5 éves kisfiú anyukája vagyok. A kisfiam a múlthéten bántotta az egyik kislányt, személy szerint az óvónő lányát. (valami labdát el vett tőle, s talán megütötte). Erről a történtekről 2 nappal késöbb értesültem a másik óvónőtől. Amikor az eset történt, aznap délután Én mentem a kisfiamért óvodába, az esetről senki nem szólt! Tudomást szereztem arról, hogy a kisfiamat az óvónő felpofozta a mosdóban, mert az óvónő mondta nekem négyszemközt. Most meg már tagadja. Indult egy kavarás a gyermekvédelmet is bele akarják vonni, Én meg ezt szükségtelennek tartom. Azzal fenyegettek meg, hogy egy hajszálon múlik, hogy elvegyék a kisfiúnkat tőlem és férjemtől. Ez az este 1 hete történt. A héten természetesen dolgoztam, fáradt vagyok, stb. meglévő problémák, amit a gyerekemmel egyáltalán nem érzetetek. A mai nap este ismét tanúsítja. Viszem a kisfiamat óvodába, majd az óvónő szól nekem, természetesen a gyermekem társaságában vagyok, hogy Én ezt fejezzem be- mert, hogy Én nem üdvözlöm. Válaszom az volt: köszöntem. Nem értem mi a probléma. Mondtam fáradt vagyok, és ha beszélni valónk van, azt nem a gyerekem előtt fogom az óvónővel megbeszélni. Utalva arra, jövök Én máskor is. Majd az óvónő ismét fenyegetésbe kezdett. Otthagytam és eljöttem.2015. jún. 18. 10:06
11/13 anonim válasza:
Sokszor sajnos nem elég a vezetőhöz fordulni, jegyzőkönyvet kell felvetetni.
Nagyon jól tetted, hogy bementél és jelezted a gondokat. Akár a szülői munkaközösségi taghoz is fordulhatsz, neki tudnia kell, mi az eljárás ebben az esetben. Ha érdemi dolog nem történik, fordulhatsz az óvoda fenntartójához is. Azért is fenyegetőzik tovább az óvónő, mert tudja, hogy bajban van...
A vezető mit szólt a történtekhez?
12/13 A kérdező kommentje:
Válasza az volt,beszéljem meg ezt a témát az óvónővel.Sikerült a mai nap folyamán.
2015. jún. 19. 11:52
13/13 anonim válasza:
Szép kis vezető... én ennél a pontnál biztos, hogy mentem volna jelenteni az egész bagázst. Az intézményvezető ennyivel intézte el a pofont, fenyegetéseket? Minimum jegyzőkönyv, kivizsgálás.... Nem semmi!
Leírod bővebben, mi volt az óvónővel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!