Hogyan készülhet fel egy óvónő egy Down szindrómás gyermek integrációjára?
Az ELTE-TÓK egyetemi kar szóval....egyetemet végzett óvónők is vannak, én is az leszek jövőre, de ez most teljesen mindegy, nem tartozik a kérdéshez :D
Én úgy futnék neki, ahogy előttem is írták. Beszélgetnék kollégákkal, esetleg ismerős gyógypedagógussal, szakirodalmat keresnék, honlapokat néznék, fórumokon kérdezősködnék. Meg a szülőkkel érdemes lenne nagyon sokat beszélgetni szerintem, és minél inkább megismerni a gyereket. Ha engem nem hoz zavarba akkor a gyerekekkel is könnyen el tudom fogadtatni a másságát szerintem :)
Nekem van egy közepesen értelmi fogyatékos unokatestvérem, ezért nekem nem lenne olyan új dolog. Nagyon sok szeretet van bennük, és persze gyereke válogatja, de ha integrálható, akkor valószínűleg nem egy nehezen kezelhető gyerekről van szó :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!