Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Mit tennétek a helyemben?...

Mit tennétek a helyemben? Most nagyobb a düh, mint a józan ész.

Figyelt kérdés
4,5 éves a nagyobbik lányom, a kicsi 2,5. Tehát még gyesen vagyok vele, de mellette dolgozom, heti 30 órában délután. Szerettük volna, ha az ovis még július közepéig járna ügyeletet. Május elején kértem szóljanak,ha kell munkáltatói. Nem szóltak, majd most júniusban, hogy azonnal vigyem. A munkáltatóm rendes volt, átküldte e-mailben,míg postán meg nem kapom. Ma reggel elfogadja óvónéni, délután apának bejelenti a másik, gyerek nem jöhet hétfőtől.
2015. jún. 12. 23:51
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
Az anyagi nem tudom hogy került az utolsó mondatomba, az nem kell oda
2015. jún. 22. 05:40
 32/36 A kérdező kommentje:
Először is köszönöm a válaszokat. Másodszor elnézés, hogy ilyen későn válaszok. Nos nagy lányom nem jár oviba. Mivel alapítványi óvoda, így a jegyző nem tehetett/ vagy nem akart semmit. Szomszéd néninek ajánlottunk pénzt, de kettőt nem mer vállalni. Így nehéz helyzetben vagyok. Én most szabin vagyok, amit nem fizetnek, és remélem türelmes lesz a munkaadóm.
2015. júl. 10. 23:56
 33/36 A kérdező kommentje:
Nagyon necces a helyzet, mert télen 5 hetet feküdtem tüdőgyulladással, és a 3. héten meghirdette az állásomat, úgy, hogy egy év alatt nem vettem ki se szabit, sem táppénzt a gyerekek miatt.
2015. júl. 11. 00:01
 34/36 A kérdező kommentje:
Nem válaszoltam a lényegre. Két dolgot viszünk az oviba, kis alvókendőt és az alvó babáját,amikkel eddig nem is volt gond. Majd hirtelen, csak egy dolgot lehet vinni. Lemondott a kendőről. Másnap, óvó néni, a baba sem mehet, mert műanyag a feje, és megüt vele vkit, alvás közben.
2015. júl. 11. 00:22
 35/36 anonim ***** válasza:
Ez kemény!Az a leggázosabb,hogy a jövőben is oda fognak járni a gyerekek,és ha ilyen rossz a viszony az óvónőkkel,az megkeseríti mindenki életét.
2015. júl. 13. 17:16
 36/36 anonim ***** válasza:
Nincs szerencséd azzal az óvodával. Sajnállak.
2015. júl. 13. 21:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!