Nagyobb (10-12 hónapos) fiú babátokat milyen ruhában kereszteltétek?
Figyelt kérdés
Aki esetleg linket is tud küldeni, megköszönném!2015. jún. 12. 23:06
1/3 anonim válasza:
Tavaly május végén kereszteltük a kisfiunkat, 13 hónapos volt. Egy fehér ing kis mellénnyel, alul pedig egy világos vászon ünneplő nadrág volt rajta. Először kisfiúknak való keresztelős öltönyt keresgéltem a neten, de mind sötét öltöny volt zakóval, hát...megsült volna egy ilyenben. Aztán kisfiú-ünneplőt kezdtem keresgélni, az már jobban bejött. Tavaszi öltőmy zakó nélkül kismellénnyel. Ennivaló volt. Brendonos összeállítás volt. Linket nem tudok küldeni.
2/3 anonim válasza:
Előző vagyok. Megnéztem. Így írd be a gugliba; Brendon - Ünneplő ruházat /a második szettet a kék kockás kismellénnyel és a világos bézs kisnadrággal nézd!/. Az volt a kisfiamon egy fehér ingecskével. Nagyom csinos volt. Cipő a nadrághoz színbem passzoló tavaszi vászon cipőcske volt.
3/3 anonim válasza:
Fehér kantáros nadrág + fehér body + fehér kardigán volt rajta tavasszal. Szerintem bármi jó, ami nagyjából fehér vagy ünneplősebb (pláne, hogy kánikula van és négykézláb fog menni benne és le fogja enni), de ha nagyon puccba szeretnéd vágni, még öltönyt is árulnak. Írd be a méretét a google-ba vagy nézz szét bármelyik nagyobb ruházati üzlet gyerekrészlegén.
pl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!