Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ti felkoltitek a babatokat ha...

Ti felkoltitek a babatokat ha bekakil?

Figyelt kérdés

Lehet sokan jot mosolyognak a kerdesemen. :D

Igazabol alszik a kisfiam,eleg rossz alvo,es eszrevettem hogy kaka van a pelusba.tiszta pelenkaval aludt el,de most erzem,bekakilt.nem tudom felkoltsem e,mert eleg nehezen alszik vissza,sokszor egy orat kell ringatni.de most hagyjam a kakiba!?nem akarom megzavarni,de azt se hogy kicsipje a feneket..

Ti mit szoktatok tenni ilyen esetbe?

Bocsi ha butasagnak hangzik..:)

2015. márc. 20. 22:30
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
2015. márc. 20. 22:36
 2/11 anonim válasza:
29%
En a helyedben kicserelném a pelust ne hogy ki csipje a popóját!!!!
2015. márc. 20. 22:37
 3/11 anonim ***** válasza:
Nem keltem fel, hanem a következő ébredésekor pelusozom át. (Mondjuk én lányom sokszor kelő, és nem érzékeny a bőre.
2015. márc. 20. 22:37
 4/11 anonim ***** válasza:

mindenképp cseréld ki a pelenlkát, ne feküdjön a pisiben meg a kakiban órákon át

Szépen visszaringatod és elalszik

2015. márc. 20. 22:44
 5/11 A kérdező kommentje:

Kicsereltem.nem volt pisis vagy csak alig,de kakis volt.

Felebredt,de kivettem,elringattam,Mar alszik.

Koszonom.:)

2015. márc. 20. 22:57
 6/11 anonim ***** válasza:
Nekünk össz-vissz egyszer volt ilyen, de emlékszem, hog ugyanìgy dilemmáztam. :) Próbáld meg kicserélni a pelust a kiságyban, hátha nem is kel fel.
2015. márc. 20. 23:00
 7/11 A kérdező kommentje:

Nalunk se volt soha meg ilyen.pedig kilenc honapos.:)

Es igen,dilemma AZ nalam is volt,de kicsereltem.:)

2015. márc. 20. 23:13
 8/11 anonim ***** válasza:
25%
Most komolyan ez kérdés??? Igen felkeltem akármilyen rossz alvó lenne. Azért abban feküdni nem túl konfortos..
2015. márc. 21. 07:18
 9/11 anonim ***** válasza:
az jó ötlet amit írtak,hogy a kiságyba cseréld,úgy nem kel fel arra,hogy kiveszed beteszed, de ki van cserélve :-)
2015. márc. 21. 07:48
 10/11 piroska és a farkas ***** válasza:
Hàt..én leszek a lepontozott anya:) 12 hónapos a kislànyom, 10ből 8x bekakilva ébred. Fogalmam sincs h mikor " intézi", merrt alszunk. Ha felébred, első dolgom a tiszta pelus természetesen.
2015. márc. 21. 07:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!