Anyukák, akik sokat hordozzátok a babátokat (nemcsak akkor, ha épp muszáj), mennyire nyugodt a babátok?
Nem tudom biztosan, van-e összefüggés a kettő közt, szerintem igen, de aki babakocsis az biztos mást mond.
Mindig csak hordoztam a lányom, most 2 éves, kiegyensúlyozott, magabiztos gyerek, sose volt nyűgös, sírós korszaka (kivéve most a dackorszak kezdete...).
Rengeteget hordoztam a kisfiam, sokszor még aludni is úgy aludt, hogy magamra kötöttem, és a hátamra feküdtem, Ő pedig simult ezerrel:-) De szép volt!:-) Most 20 hós, nagyon kiegyensúlyozott, energiabomba kisfiú, iszonyatosan bátor, barátkozó, folyamatosan mosolyog és jár a szája.
Januárra várjuk a kislányunkat, Őt is sokat akarom majd hordozni, már alig várom! Az a tervem, hogy még itthon is gyakran magamra kötöm majd, hogy a nagyobbal is tudjal sokat foglalkozni, valamint a kislányom is megkapja azt a törődést, amit anno a kisfiam. Minimum annyi Neki is jár!:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!