A második babátokat egyből annyira szerettétek születése után, mint a nagytestvérét?
Figyelt kérdés
2014. okt. 18. 17:06
2/11 anonim válasza:
Nem értem az ilyen kéréseket!! Miben jobb a nagy? Miért nem lehet őket ugyanúgy szeretni? Miért más a kettő?
3/11 anonim válasza:
Igen, ugyanúgy szerettem egyből.
4/11 anonim válasza:
Én nem.
Szerettem, gondoztam, szoptattam.
De a 4 évesem jobban szerettem.
Iszonyatos lelkiismertfurdalásom volt miatta.
Aztán ez megváltozott, és akkor meg a kicsit szerettem jobban a nagynál.
Ez sem volt jobb érzés.
Eltelt néhány hét, mire mindkettőt ugyanúgy szerettem.
Meg lehet kövezni.
5/11 anonim válasza:
Én most kezdem ugyanúgy szeretni a kicsit mint a nagyot. A kicsi most 2 hónapos. Szerettem amikor megszületett őt is de nem annyira és ezért elég rosszul éreztem magam.
A terhességgel is így voltam az elsőnél jobban be voltam sózva mint a másodikkal. Tervezett volt mindkettő de mégis így alakultak az érzések.
6/11 anonim válasza:
Kedves 4-es! Annyira jó, hogy ezt leírtad!! Én ugyanezen megyek keresztül.. El sem tudtam képzelni, hogy milyen lesz majd újra egy csecsemővel, amikor már van egy okos ügyes 3 évesem.. És az elején végig a nagyobb miatt aggódtam, rá gondoltam, amíg a kórházban voltam.. Aztán mióta hazajöttünk, megváltozott a helyzet. A pici mintha közelebb került volna hozzám, és minden este alig várom, hogy vele foglalkozhassak végre. Emiatt persze iszonyat lelkiismeret furdalásom van.. De jo volt olvasni, hogy nálad ez rendeződött!!
9/11 anonim válasza:
Mi még csak várjuk a másodikat, de én is úgy gondolom, hogy nem, elsőre nem lesz minden tökéletes és rózsaszín. Ahogy az elsővel sem volt az. Kellett a közös élmény, a közös élet ahhoz, hogy megszeressem. Az elsőhöz is idő kellett, szerintem a másodikhoz is idő kell majd. Akár bennem nő, akár nem, egy idegen baba lesz első látásra, a másikkal meg évek hosszú percei vannak emlékbe... nem lehet elsőre ugyanolyan. De majd kialakul. Idővel.
10/11 anonim válasza:
Nagyon féltem tőle, hogy nem fogom tudni annyira szeretni, de tévedtem. :) Még sokkal hamarabb is öntött el az anyai szeretet, mint az elsőnél, egyébként az sokszorozódik, nem osztódik, ne aggódj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!