Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Melyik korszakát szerettétek...

Melyik korszakát szerettétek leginkább a gyereketeknek? Miért?

Figyelt kérdés

A környezetemben mindenki másik korszakot szeretett inkább, volt olyan, aki azt mondta, hogy a csecsemőkort, mert akkor még kicsi, aranyos, nincs önálló akarata és rá van utalva.

Van, aki a kb 3-8 éves kort, mert akkor még aranyos, de már kommunikatívabb, több mindent lehet csinálni vele.

Van, aki a kamaszkort, mert akkor már-már teljesen egyenlő féllé válik a gyerek, kevésbé kell óvni, stb.

2014. júl. 19. 11:32
 1/5 anonim ***** válasza:
6 és 2 évesek a gyerekeim, eddig a másfél-2 éves kort szerettem/szeretem a legjobban, mert ilyenkor a leghelyesebbek, ilyenkor kezdenek el beszélni és még ha elevenek is, még nem rosszak. 6 éves lányom már kimondottan szofogadatlan, elore félek, hogy mi lesz, ha kamaszodni fog.
2014. júl. 19. 11:55
 2/5 anonim ***** válasza:

4,5 éves a fiam, eddig szinte minden nap azt mondtam, hogy ha meglehetne állítani az időt megtenném :)

mikor megszületett akkor 5 hetes koráig kettesben voltunk, biztos a hormonok miatt de 2 méterrel a felhők felett voltam, azt átélném mégegyszer :)

2014. júl. 19. 12:21
 3/5 anonim ***** válasza:
3 éves a lányom,a legjobban a 1-1,5 éves kort szerettem.Ekkor már elég értelmes volt,tartottuk magunkat a napirendhez,szépen aludt,örült ha elvittem valahova,de nem várta el,és nem hisztizett sem ha elhoztam,sem semmikor máskor.
2014. júl. 19. 12:43
 4/5 anonim ***** válasza:
Én minden korszakában azt mondtam, hogy na, most álljon meg az idő! :) Mindig az gondoltam az a legjobb, aztán a következő volt a legjobb, majd a következő. Most 5 éves, hát nem ez a legkönnyebb korszak, az tény, de ez meg az egyéb pozitívumok miatt a "legjobb" :)
2014. júl. 19. 14:58
 5/5 anonim ***** válasza:
Nekem is a màsfél év körüli korszak. Akkor nyílt ki a vilàg neki,minden érdekelte,cuki volt,nem hisztizett még semmiért elvolt,mint a befőtt :-) Persze most is imàdnivaló 3,5 éves,de màr öntudatra ébredt,felesel,dacoskodik, feszegeti a hatàrait. Viszont önàlló, okos, megért mindent,el lehet menni vele màr bàbszínhàzba,étterembe stb.
2014. júl. 19. 22:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!