Ti mekkora családot szerettetek volna? Hány gyermek? Mi valosult meg belöle?
Most néztem egy müsort 17 gyermek (vagyis majd 18) na ez egy másik véglet bár vidám lehet az élet és ahogy láttam is nem egy szegény család.
nekünk jelenleg 2 gyermekünk van(én nagy családott szerettem volna és szeretnék is remélem 1-2 éven belül jön a harmadik gyermek
és hány évesek a gyermekek?
és ti hány évesek vagytok?
Kislányom 18 honapos
nagylányom 4 éves
Én mindig 3-4 gyereket szerettem volna.
3,5 év után inszeminációval fogant a fiunk, most, 37 évesen próbálkozunk a tesóval (szintén mesterséges megt.).
Vagyis sajnos az élet úgy hozta, hogy valszeg két gyerekem lesz.
Az én fejemben mindig csak egy gyermek volt (a pontos okát nem tudom, nekem is van testvérem, de valahogy sosem tudtam elképzelni, hogy nekem több gyerekem legyen, pedig anyagilag nem lenne megterhelő).
Egy kisfiam van, 4 éves, én 36 vagyok.
Egészségügyi okokból már több gyermekem igen nagy valószínűséggel nem lesz, de mi maximálisan elégedettek és boldogok vagyunk ezzel a felállással is.
2 gyereket terveztünk eleinte, aztán végül 3 lett/lesz ennyinél megállunk... :)
A fiaim 5 és 3 évesek és úgy gondoltuk jöhetne még egy, szeretjük őket és hát a remény, hogy egy kislány is megadatik, hát összejött, kislányunk lesz aki 5 hét múlva érkezik majd... :)
Én 31 a férjem 35 éves!
ment a zöld pacsi várom még a válaszokat
férjem 33
én 30 éves vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!