Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ti mekkora családot szerettete...

Ti mekkora családot szerettetek volna? Hány gyermek? Mi valosult meg belöle?

Figyelt kérdés

Most néztem egy müsort 17 gyermek (vagyis majd 18) na ez egy másik véglet bár vidám lehet az élet és ahogy láttam is nem egy szegény család.

nekünk jelenleg 2 gyermekünk van(én nagy családott szerettem volna és szeretnék is remélem 1-2 éven belül jön a harmadik gyermek

2014. júl. 17. 12:35
1 2
 1/19 A kérdező kommentje:

és hány évesek a gyermekek?

és ti hány évesek vagytok?

2014. júl. 17. 12:36
 2/19 A kérdező kommentje:

Kislányom 18 honapos

nagylányom 4 éves

2014. júl. 17. 12:36
 3/19 anonim ***** válasza:

Én mindig 3-4 gyereket szerettem volna.

3,5 év után inszeminációval fogant a fiunk, most, 37 évesen próbálkozunk a tesóval (szintén mesterséges megt.).

Vagyis sajnos az élet úgy hozta, hogy valszeg két gyerekem lesz.

2014. júl. 17. 12:40
 4/19 anonim ***** válasza:
Mi 3 gyereket akartunk,eddig a terv szerint haladtunk. Van egy 11 éves lány, egy 7 és egy3 éves fiú,és szeretnénk még egy kislányt.De annyi minden szól ellene,hogy egyenlőre nem látom a fényt se az alagút végén. :(
2014. júl. 17. 12:40
 5/19 anonim ***** válasza:
Egy gyereket akartam, ez megvalósult, van egy 2 éves fiunk. Többet nem tervezünk, nekünk így jó. Én 33 éves leszek nemsokára, a férjem 30.
2014. júl. 17. 12:44
 6/19 anonim ***** válasza:

Az én fejemben mindig csak egy gyermek volt (a pontos okát nem tudom, nekem is van testvérem, de valahogy sosem tudtam elképzelni, hogy nekem több gyerekem legyen, pedig anyagilag nem lenne megterhelő).

Egy kisfiam van, 4 éves, én 36 vagyok.

Egészségügyi okokból már több gyermekem igen nagy valószínűséggel nem lesz, de mi maximálisan elégedettek és boldogok vagyunk ezzel a felállással is.

2014. júl. 17. 12:46
 7/19 Babeli Zurzavar ***** válasza:
3-at szerettem volna egeszen par hettel ezelottig, amikor a kisebbik (10 honapos) meg nem tette az elso lepeseit, igy nehezult a palya a 2,5 eves fiam mellett!:-) most azt erzem soha tobbe, de lehet ez majd jo par ev mulva megvaltozik!28 leszek, a parom 35
2014. júl. 17. 12:55
 8/19 anonim ***** válasza:

2 gyereket terveztünk eleinte, aztán végül 3 lett/lesz ennyinél megállunk... :)

A fiaim 5 és 3 évesek és úgy gondoltuk jöhetne még egy, szeretjük őket és hát a remény, hogy egy kislány is megadatik, hát összejött, kislányunk lesz aki 5 hét múlva érkezik majd... :)

Én 31 a férjem 35 éves!

2014. júl. 17. 12:55
 9/19 A kérdező kommentje:

ment a zöld pacsi várom még a válaszokat

férjem 33

én 30 éves vagyok

2014. júl. 17. 12:58
 10/19 anonim ***** válasza:
En mindig is tobb gyereket szerettem volna, most 32 eves vagyok, egy fiam van. Szeretnenk masodik gyereket, sot tovabbra is tobbet is akar, de rettenetesen felek a szulestol es az azt koveto labadozastol, mivel az elso utan 3 hetig alig tudtam mozogni, nekem nagyon fajt a gatsebem es odemam is volt, szoval, egyelore meg varat magara a masdik is. :)
2014. júl. 17. 13:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!