Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ti mekkora családot szerettete...

Ti mekkora családot szerettetek volna? Hány gyermek? Mi valosult meg belöle?

Figyelt kérdés

Most néztem egy müsort 17 gyermek (vagyis majd 18) na ez egy másik véglet bár vidám lehet az élet és ahogy láttam is nem egy szegény család.

nekünk jelenleg 2 gyermekünk van(én nagy családott szerettem volna és szeretnék is remélem 1-2 éven belül jön a harmadik gyermek

2014. júl. 17. 12:35
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

4 gyermeket szerettünk volna.

Az elsőre két évet vártunk, végül spontán sikerült és nemsokkal később jött a tesó.

A fiam 4 éves lesz, a lányom kettő múlt.

Hacsak a 2-3 év múlva tervezett babánk nem lesz iker, akkor sajnos meg kell állnunk háromnál. Remélem összejön. A második elsőre sikerült, remélem a harmadik is fog.

Én 33 vagyok, a férjem 36.

2014. júl. 17. 13:07
 12/19 anonim ***** válasza:

Én 3 gyereket szeretnék,szerettem volna.

Most 1 lányunk van ő holnap lesz 4 éves,és októberre egy kisfiút várunk.A férjem 31 éves,én 30. Nem vagyok biztos benne,hogy lesz 3.gyerekek,de ha lesz is akkor vagy a kisfiúnk után hamar,kis korkülönbséggel,vagy 7-8 év múlva. Ez még a jövő zenéje.

2014. júl. 17. 13:54
 13/19 anonim ***** válasza:
Mi 3 gyereket terveztünk.Meg is valósult,most vagyok várandós a 3-al.Van egy 6éves nagylányom és egy 3,5éves fiam.Én 32 párom 38éves.
2014. júl. 17. 14:12
 14/19 anonim ***** válasza:

Mi nem terveztük el. Az első (7 éves) után úgy voltunk,hogy nem lesz több,aztán volt egy spontán vetélésem (gyógyszer szünet alatt feledkeztünk meg magunkról) ,ekkor nagyon "üresnek" éreztem magam,így úgy döntöttünk hogy legyen még egy. Két gyereknél meg is álltunk volna,de hamarosan újra babára vágytam,pedig Ketteske (5 éves) nem volt könnyű eset,az alvással voltak problémák,az éjszakák borzasztóak voltak. Így rávettem a páromat egy harmadikra.

Nem sokkal a 3. leányzó (lassan 3 éves) születése után becsúszott egy negyedik (17 hónapos),Ő fiú lett. Nem terveztünk 4-et, később talán megpróbáltam volna rávenni a Páromat egy negyedik gyerkőcre...

Nekünk a 4 pont elég- néha még sok is.

Ha milliomosok lennénk,akkor talán több is lehetne,de néha úgy érzem nem tudok mindenkire kellően figyelni. Azért a nagylánnyal le kell ülni tanulni,a kisebbeket végig hallgatni,a pici fiú az olyan bújós,ha bármi van,vagy ha csak unatkozik,már jön is a nyakamba,mellette azért a háznak sem putrinak kell kinéznie... Nehéz.

A Párom 33 éves,én hamarosan 28 leszek

2014. júl. 17. 14:16
 15/19 anonim ***** válasza:
Mi 3 gyermeket terveztünk, és három lányunk van. 4, 2 és 1 évesek. A férjemmel mindketten 32 évesek vagyunk.
2014. júl. 17. 14:18
 16/19 anonim ***** válasza:
Két gyermeket szerettünk volna, én kimondottan fiúkat, most van 2 fiunk, egy 2 éves és egy 4 hónapos, mindketten 33 évesek vagyunk.
2014. júl. 17. 15:06
 17/19 anonim ***** válasza:
A férjem ötöt, én max hármat. Kettő lett belőle. 33 vagyok, a férjem 36, a fiúnk 3,5 a lányunk 1,5 éves.
2014. júl. 17. 15:31
 18/19 anonim ***** válasza:
Régebben 4-5 is felmerült bennünk,aztán megjött a mi kis meglepi babánk utána már csak 2-3 gyerek jött szóba.Jelenleg a fiunk 3 éves 1 tesót mindenképpen szeretnénk,aztán lehet lesz 2,majd kiderül még ráérünk.23-24 évesek vagyunk.
2014. júl. 18. 12:58
 19/19 anonim ***** válasza:
Én mindig is egy gyereket szerettem volna. Nem érzem magamat, afféle nagycsaládos anyukának. Erre az 1-re is elég sokat kellett várnunk, de hál istennek ő igazán tökéletes. Szinte nekünk van kitalálva. Úgy érzem, másik nem kell, mi így vagyunk teljesek. (Persze, amellett rengeteg okot fel tudnék sorolni, miért csak 1 gyerek nálunk az ideális.)
2014. júl. 18. 13:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!