Mit tennétek a helyemben? Most nagyobb a düh, mint a józan ész.
25 évig dolgoztam óvodában. Tudom, mi van nyáron a legtöbb helyen. Az óvónők alig várják, hogy kevesebb gyerek legyen. Olyankor be lehet osztani egymás között, hogy éppen csak 4 órát dolgozzon mindenki. Vagy én holnap nem jövök, te holnapután nem jössz.
Amúgy a vezetőnővel kell beszélni.
1!
Nem az óvónők osztják be hogy hogy dolgoznak, hanem a vezető.
Kérdező!
Munkáltatói pluszban nem kell, ellenben nálunk áprilisban kellett feliratkozni
Szia!
Nem értem minek kell munkáltatói. Nálunk nem kellett. Az utolsó szülőin májusban, körbeadtak az óvónők egy lapot, amin be kellett jelölni, hogy mikor járna nyáron a gyerek oviba. Mondjuk megkérték a szülőket, hogy aki megteheti lehetőleg ne járassa a gyereket (szabik miatt).
Nálatok igen is szükség van az ovira, a bekért munkáltatói is igazolja. A vezető óvónővel (ha nincs, a helyettesével) beszélnék, ha nem hajlandók fogadni a gyerkőcöt, mennék tovább a fenntartóhoz.
Az óvoda szeptember 1-től augusztus 31-ig tart!!!!! Mutasd meg nekik a törvényt.
Nem kell munkáltatói, viheted a gyereked ha akarod. Kötelesek fogadni. Az, hogy most nekik kényelmesebb, mert szabadság így meg úgy, én úgy gondolom más munkahelyeken sem mennek tömegestől szabira. Az előzetes igényfelmérés persze természetes, hisz be kell osztani a napokat, egyértelmű, hogy az ovi nem fog működni teljes létszámmal. De téged most jól megakarnak vezetni. Mehetsz a jegyzőhőz és reklamálhatsz. Van az ovikban kb 1 hónap takarítás szünet, akkor is kötelesek biztosítani másik oviban a gyereknek ellátást. 1 nap szünetre nem küldhetik a gyereket!
Utolsó!
Ezzel z az egy probléma van, hogy nyári ügyelet van, nem rendes óvodai nevelési időszak. Ilyenkor osszevont csoportok vannak, nem is mindig a saját oviban. Időben kell jelentkezni, a határidő után nem fogadnak el jelentkezest
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!