Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Pedagógus napot mikor és...

Pedagógus napot mikor és mivel ünneplitek?

Figyelt kérdés
Június első vasárnapja elvileg...előtte vagy utána szokás (előtte péntek vagy utána hétfő?) Mit vesztek?
2015. máj. 28. 16:55
 1/5 anonim ***** válasza:
0%
Sehogy... Kéne?
2015. máj. 28. 16:57
 2/5 A kérdező kommentje:
Szerintem illene valamit vinni az óvónőknek és a dadusnak, de idén kezdte az ovit a kislányom úgyhogy nem nagyon tudom, mit szoktak. És főleg, mikor...
2015. máj. 28. 21:50
 3/5 anonim ***** válasza:

mi adtunk mindig a bölcsiben és az oviban is (óvó-/gondozónőknek és dajkáknak is). mivel pénteken általában elfelejtettem, így utána hétfőn :)

legtöbbször valami kézzel készítettet vittünk, pl amíg bölcsis volt zseníliadrótból hajtottunk virágot és mellé egy tábla csoki, másik gyereknél eperdzsemet főztünk be pont akkortájt és szép kis üvegben névre szólóan kidíszítve kapták, oviban volt sk üdvözlőlap, selyemszalagból gyártott kitűző, zdugorka kulcstartó, melléjük fini csoki. volt ,hogy egyik évben bonbont gyártottunk itthon, amellé virágot kaptak.

mi szeretünk ilyesmiket csinálni és meglepni másokat. velem is mindig csinálta az anyukám és emlékszem, mennyire jó érzés volt látni az örömöt az óvónénim arcán.

amúgy amennyire tudom, nagyon kevesen tartják ezt a szokást. Tény, hogy sajnos kevés a vérbeli pedagógus akinek van mit megköszönnünk, nekünk szerencsénk volt/van, mert rengeteg törődést és szeretetet kapott mindkét gyerekem a gondozó- és óvónéniktől.

(Am, férjem alsós tanító, osztályfőnök és minden évben szatyornyi üveg bort hoz haza pedagógusnap táján)

2015. máj. 28. 23:22
 4/5 A kérdező kommentje:
De jó ötletek! Hát erre már nem nagyon lesz időnk, meg a kislányom kézügyessége hagy némi kívánnivalót maga után :-D de akkor lehet hogy valami különlegesebb csoki lesz.
2015. máj. 29. 08:01
 5/5 anonim ***** válasza:
Idézetes hűtőmágnest, határidőnaplót és virágot adunk.
2015. jún. 3. 00:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!