Miben lesz a ballagáson (évzáró is) ovis kislányod?
Nem kötelező náluk a fekete-fehér szerelés, és tanácstalan vagyok, hogy maradjak-e a hagyományos sötét alj-világos blúz variációnál, vagy esetleg egy szép egyberuha szóba jöhet-e, vagy egy mutatós derékszoknya+felsőrész kombó...?
Szerintetek?
Nálunk kötelező ballagásra a sötét szoknya -fehér blúz. Ha nem lenne, akkor egybe ruhát néznék a kislányomnak, az szerintem jobb.
A helyedbe megkérdezném egy-két szülőtől, hogy miben ballag a kislánya, hogy ne különbözzön nagyon.
Nekem ikerlányaim vannak, külön oviba járnak.
Egyiknél kötelező volt, a fekete szoknya-fehér ing. Másiknál pedig mindegy. Megdöbbenve láttam, hogy volt aki rövidnadrágban elhozta a lányát, vagy épp leggingsben tunikával, mondván, hogy az óvónő kijelentette, hogy nem kell kiöltözni. Az én lányomon egy fehér egyberuha volt, de az is ünnepi jellegű.
Nekünk kötelezõ volt a fekete-fehér, de szerintem egy ballagás ezt kívánja meg, legyen szó akár ovisról vagy épp középiskolairól.
Ha nagyon nem akarjátok, akkor válasszatok valamilyen csinosabb egyberuhát, szerintem a fehér, halványrózsaszín vagy világoslila passzolna ide.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!