El kellene hívni anyósomat is az Anyák napi ovis ünnepségre?
Az egyértelmű, hogy én és anyukám megyünk, hiszen nap, mint nap mi visszük oviba és hozzuk el onnan a gyereket. Anyósom még sosem volt az oviban, viszont többször megkérdezte már, hogy mikor lesz az Anyák napi ünnepség? Mondtam, hogy majd hónap közepén. Azt is említette, hogy biztos nagyon aranyosak lesznek a gyerekek, amikor szavalják a verseket.
Egyébként volt már az oviban Karácsonyi ünnepség, játszódélután is, eddig meg sem fordult a fejemben, hogy őt is el kellene hívni, de most elgondolkoztam.
Ti hogy csináljátok? Megy/ment anyák napjára mindkét nagymama?
Legalábbis illik!
Még akkor is a gyerek nagyanyja, ha párod nevelőanyja!
Köszönöm! :) Van-e arra valami ötletetek, hogy lehetne szépen elhívni az ünnepségre? Mert az, hogy én mondom neki, az olyan semmitmondó lenne, inkább akkor emlékezetesen kellene előadni a meghívást :)
Készítsek a lányommal egy rajzot, és írjam rá én, hogy Kedves Mama, várlak az Anyák napi ünnepségre? Vagy valami más ötlet? :)
És mégis mit árul el?
Eddig egyébként csak olyan ünnepségek voltak, amiken csak szülők voltak jelen, már bocs. A Karácsonyi ünnepség sem konkrét ünnepség volt, csak megnézték az anyukák, hogy kapnak a gyerekek közös ajándékokat a csoportszobába.
Azt árulja el, hogy különbséget teszel elég erősen a 2 nagyi között. Hogy erre van-e valami okod azt te tudod, nekünk nincs is közünk hozzá. Amúgy én aztán nem vagyok anyóspárti, mert az enyém kritikán aluli (nagymamának is), de ha ő a lányodat szereti, foglalkozik vele, akkor természetes, hogy meg kell őt is hívni.
Ha elég nagy már hozzá a kislányod akkor hívja meg ő, ha nem, akkor te.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!