Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Óvodai elutasítás miatti...

Óvodai elutasítás miatti fellebbezés lehet eredményes?

Figyelt kérdés
Kislányomat csak a körzeti óvodába vették fel,de oda semmiképpen nem szeretném vinni.Ha fellebezést írok mi lehet olyan indok amitől mégis felveszik?Olyat is hallottam hogy át kell jelenteni a lakcímét.
2015. máj. 15. 11:42
 1/7 anonim ***** válasza:
igen úgy szokták, hogy adott körzetbe jelentkeznek be, de erről már lekéstél ... meg kell próbálni a fellebbezést, de nem lenne baj, ha kapcsolatokat is találnál hozzá
2015. máj. 15. 11:55
 2/7 anonim ***** válasza:
Az átjelentezésről már lekéstél, mert minimum 3 hónapos "lakhely múltat" kell igazolni az adott lakcímen, és pontosan a visszaélések miatt találták ezt ki.
2015. máj. 15. 14:51
 3/7 anonim ***** válasza:

én ebben az esetben nem fellebbeznék. teljesen feleslegesnek gondolom (ne legyen igazam), mert nem körzetes, őket kötelessége felvenni és nekik kell helyet biztosítani, teltháznál nincs az az indok ami egy körzeten kívüli élhetne.

én vinném a körzetibe és télen átiratnám oda, ha lesz hely akkor így talán tisztább és nem mellesleg több esély van főleg panasz esetén

2015. máj. 15. 18:29
 4/7 anonim ***** válasza:
Mi a gond a körzetivel?
2015. máj. 15. 19:20
 5/7 A kérdező kommentje:
A körzetesről csak rossz véleményt/tapasztalatot hallottam.Kintre nem öltöztetik fel a gyerekeket (ismerősöm kisfia már többször kapott tüdőgyulladást),bunkók meg még sorolhatnám.Nem szívesen hagynám ott a kislányomat.
2015. máj. 15. 20:52
 6/7 anonim ***** válasza:

Mivel felvették körzetesbe, nem hiszem, hogy a jegyző kijelöl nektek másik óvodát. Ugye a körzetesnek kötelező felvennie a 3 évest.

Sajnálom. Próbálj érdeklődni, hogy melyik oviban van még hely, ami nektek is jó. A fellebbezésed nem lesz eredményes.

Próbáljátok ki a körzetest, év közben is kiveheted a lányodat. Vagy, keress magán ovit.

2015. máj. 15. 22:12
 7/7 anonim ***** válasza:

Lehet eredményes egy fellebbezés. Csak ez nem elég indok, hogy neked nem tetszik a körzetes ovi.

De amúgy megírhatnád, beadhatnád, és mivel az ovi nem akar balhét, valószínű fel is venné a lányodat.

Csak nekem így nem kéne ez az ovi, hogy egyszer már elutasították a gyerekemet onnan.

Inkább keresnék egy másik ovit és besírnám oda a gyereket.

Egyébként ne hallgass az ismerősökre, lehet hogy ti szeretnétek a körzetes ovit. Gondolom van több csoport is, nem tudom elképzelni, hogy az ÖSSZES óvónéni ilyen felelőtlen, mert 1 v 2, az még oké, de az összesről nem tudom elképzelni.

Még jól is sülhetne el a körzetes ovi.

Amúgy nem veszthetsz semmit, elkezdi a gyereked, és ha sz*ar vagy nem tetszik, még mindig kiveheted.

NNNa akkor viszont már joggal írhatsz fellebbezést és akkor át is venné a másik ovi, ez tuti.

2015. máj. 16. 21:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!