Ha helyhiány miatt utasítanak el egy tagozatról, ér valamit a fellebbezés?
Figyelt kérdés
Az elutasító levelemen az van,hogy(idézem):"elutasítva helyhiány(és/vagy más középiskolába felvételt nyerése miatt). Na már most,én ezt a tagozatot elsőnek jelöltem,tehát a második indok illogikus.Ha helyhiány van,nem tudom ér-e egyátalán valamit a fellebbezésem.Nagyon be szeretnék oda kerülni,ráadásul tavaly jóval gyengébb(5 tized kb.)tanulmányi eredményekkel is bejutottak.Tanács,ötlet,tapasztalat,bármi egyéb,valaki? :) 14/L2014. ápr. 29. 17:32
1/7 anonim válasza:
Ami tavaly volt, az tavaly volt, ezer oka van, hogy akkor miért az volt, ami (felvételi nehézsége, milyen jó tanulók jelentkeztek, stb.). Gondolkodj el egy kicsit, ha helyhiány miatt nem vettek fel, szerinted betesznek neked egy plusz padot? :D Gondolom nem csak te szeretnél oda menni, miért pont veled tennének kivételt a felvételi eljárás során? Hacsak nincs jó protekciód, akkor felvesznek, de ez esetben az osztálytársaid a hátad mögött csak protkósnak fognak hívni. Mindig kiderül, kit vettek fel jogosan és kit nem :) MINDIG
2/7 anonim válasza:
Namármost olyan szó nincs, hogy illogikus.
Ha helyhiány miatt utasítanak el, akkor az azért van, mert az eredményeid alapján ők úgy határoztak, hogy nálad eredményesebben teljesítő diákokkal kívánnak foglalkozni.
Tudom, hogy az elutasítás rosszul érint, de azért ne csinálj magadból bolondot. :-)
Biztosan sokan vannak a tiedhez hasonló helyzetben.
3/7 A kérdező kommentje:
Egyátalán nincs ""protkóm""(ezt honnan szedted?!),senkit nem ismerek onnan.4 hely alapból fel van tartva a fellebbezőknek,de ha nem is lenne,mások még fellebbezhetnek máshova.
2014. máj. 7. 19:05
4/7 A kérdező kommentje:
Miért csinálnék magamból bolondot?! Te csinálsz magadból,hogy ilyet válaszolsz.Háttérismeret nélkül nem kéne ilyet írni.
2014. máj. 7. 19:07
5/7 anonim válasza:
Azért csinálsz magadból bolondot, mert fellebbezel egy olyan döntés ellen, amivel szemben nincs indokod.
6/7 A kérdező kommentje:
Na,akkor élvezz el,te s***fej,mert felvettek! :)
2014. júl. 11. 21:09
7/7 anonim válasza:
Ettől senki nem fog elélvezni..., de megemlíteném neked hogy tanár vagyok, így még az is előfordulhat, hogy tanítani foglak ;) és a beszédstílusod alapján lehet, hogy fel is ismertelek. Sok sikert a továbbiakban!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!