Van itt olyan anyuka, aki nem alakított ki barátságot a szülőkkel? Én ilyen vagyok, de nem szándékos. Most emiatt nem kedvelnek engem?
Nem vagyok az a beszédes alkat, és úgy veszem észre, hogy én alig beszélgetek valakivel. Más anyukák meglátják egymást és egyből megy a dumaparti, de én nem tudok így, azonnal nekiállni "ismeretlen" anyukákkal beszélgetni. (kiscsoportos a gyerekem). Amúgy meg kedves vagyok, és illedelmes, fiatalos, és mosolygós is egyben.
Mindig is picit zárkózottabb voltam.
Most lehetséges, hogy nem kedvelnek engem az óvodában?
Ne értem, miért kell egy óvodai ismeretséget barátságnak nevezni. Mindennap együtt öltöztetjük a gyerekeinket, természetes, hogy egy idő után hozzászólunk egymáshoz, nemtom mit kell ezen bármit lihegni. Nem kell ehhez sem extrovertáltnak lenni, sem jópofizni.
Odaszalad hozzám a másik szülő kislánya, hogy "nézd mit rajzoltam" vagy "képzeld, kaptam egy nyuszit húsvétra" vagy "ma megyünk apával emeletes ágyat venni", hát nyilván válaszolok neki....?!?! akkor erre másik szülő is bekapcsolódik a beszélgetésbe, legközelebb már ő mondja az én gyerekemnek, pl hogy "de szép a cipőd, új?" ilyen tök ártatlan dolgokról van szó.
De ha már az a normális, hogy köszönünk aztán keresztülnézünk egymáson, akkor ez a példahelyzet tényleg smúzolás és én vagyok rosszul szocializálva!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!