Van itt olyan anyuka, aki nem alakított ki barátságot a szülőkkel? Én ilyen vagyok, de nem szándékos. Most emiatt nem kedvelnek engem?
Nem vagyok az a beszédes alkat, és úgy veszem észre, hogy én alig beszélgetek valakivel. Más anyukák meglátják egymást és egyből megy a dumaparti, de én nem tudok így, azonnal nekiállni "ismeretlen" anyukákkal beszélgetni. (kiscsoportos a gyerekem). Amúgy meg kedves vagyok, és illedelmes, fiatalos, és mosolygós is egyben.
Mindig is picit zárkózottabb voltam.
Most lehetséges, hogy nem kedvelnek engem az óvodában?
Nekem sincsenek barátaim, én sem vagyok beszédes. Engem nem kedvelnek az oviban, de én ezt tudom is.
3 gyerekes anyuka
#6, az utolsó mondatodat a minap egy 4 éves kislánytól hallottam, és töle is elég rosszul hangzott. Nem csak azért beszélgetnek egymással emberek, hogy örökké barátok legyenek, hanem "ventillálnak", információt, eszmét cserélnek, szélesítik a tudásukat, látókörüket, kikapcsolódnak, stb.
Kedves kérdezö, lehet, hogy azért vagy eleve csendes, mert félsz a megítéltetéstöl, és az, hogy nem kedvelnek csak a te félelmed.
Sajnállak, 7-es, így jártatok.
Persze, ha kell valami hivatalosat intézni, megbeszélni, azt megteszem, de szigorúan a tárgyra szorítkozva. Itt most a barátságról van szó, abból pedig köszönöm, nem kérek, és rosszul hangzik vagy sem, bizony van olyan, hogy a 4 éves sem kér a te gyerekedből, mert nem szimpatikus neki pl.
9-es: hogy jön ide másik válaszoló gyereke? Szerintem igenis furcsa, hogy négyéves korban annyira zárkózott legyen valaki, hogy kijeletse, márpedig ő nem barátkozik.
10-es: aha, vagy azért, mert ilyen stílusban nyomod a való életben is :) Próbáltad már magadban (is) keresni a hibát? Tanulságos lehet, egyszer próbáld ki. Mondjuk pölö ha visszakézből lep*csázol bárkit, akiről semmit sem tudsz, az esetleg picikét megnehezítheti a jó kapcsolatok kialakítását :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!