Választanátok olyan óvodát, ahol nem ismerhetitek előre meg az óvónőket?
Köszönöm a sok szép leszavazást, mint első! Gondoltam, akkor már én is megmagyarázom a válaszom okát...
Természetesen, ha nincs más lehetőség, az ember a gyerekét akárhova bedughatja, igen kicsi az esély rá, hogy bármi külsőleg látható baja legyen. Azonban elgondolkodtató, hogy tényleg ennyire mindegy manapság, hogy mit kap egy kisgyerek? Persze nyílt nap nem mond semmit, akkor mégis ugyanezen az alapon, miért adunk más ismeretlenek ilyen-olyan véleményére? Meg a külsőségek, jaj de szép, biztos drága lehetett ez a felújítás, biztos nagy odafigyeléssel válogatják az ott dolgozókat, senkinek semmi problémája nem volt eddig vele, akkor minek húzzam az időt még ezzel... Igaz, hogy ez az a hely, ahol személyiségünk alapkövei lerakódnak, de mit számít az? Csak lepasszoljuk valahova a gyereket és ennyi, mi mindent megtettünk. Ha esetleg problémás lesz, akkor meg mindenki csodálkozik, vajon miért... de persze van sok pszichológus! Akiknek ennyire mindegy kire bízzák a saját vérüket, vajon látatlanban vásárolnak ruhákat, kötnek szerelmeket, utaznak idegen helyekre?
Akinek nem inge, ne vegye magára, de én nekem ez a személyes véleményem a dolgokról. Óvónőnek készülök, mindig is nagyon szerettem a gyerekeket és nagyon sok rossz tapasztalatom van, ezért lehet kicsit érzékenyen érint a téma... de továbbra is azt tanácsolom kedves kérdező, amit fentebb írtam!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!