Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Választanátok olyan óvodát,...

Választanátok olyan óvodát, ahol nem ismerhetitek előre meg az óvónőket?

Figyelt kérdés
Az óvoda felújított, jó a programja, szuper lehetőségei vannak a gyerekeknek (nem fejlesztésdömping), csak épp az óvónőket nem lehet megismerni. Ez nekem nagyon furcsa, hiszen csak vetnék legalább egy pillantást arra, akire a gyermekemet bíznám.
2015. ápr. 10. 23:52
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
0%

Köszönöm a sok szép leszavazást, mint első! Gondoltam, akkor már én is megmagyarázom a válaszom okát...

Természetesen, ha nincs más lehetőség, az ember a gyerekét akárhova bedughatja, igen kicsi az esély rá, hogy bármi külsőleg látható baja legyen. Azonban elgondolkodtató, hogy tényleg ennyire mindegy manapság, hogy mit kap egy kisgyerek? Persze nyílt nap nem mond semmit, akkor mégis ugyanezen az alapon, miért adunk más ismeretlenek ilyen-olyan véleményére? Meg a külsőségek, jaj de szép, biztos drága lehetett ez a felújítás, biztos nagy odafigyeléssel válogatják az ott dolgozókat, senkinek semmi problémája nem volt eddig vele, akkor minek húzzam az időt még ezzel... Igaz, hogy ez az a hely, ahol személyiségünk alapkövei lerakódnak, de mit számít az? Csak lepasszoljuk valahova a gyereket és ennyi, mi mindent megtettünk. Ha esetleg problémás lesz, akkor meg mindenki csodálkozik, vajon miért... de persze van sok pszichológus! Akiknek ennyire mindegy kire bízzák a saját vérüket, vajon látatlanban vásárolnak ruhákat, kötnek szerelmeket, utaznak idegen helyekre?

Akinek nem inge, ne vegye magára, de én nekem ez a személyes véleményem a dolgokról. Óvónőnek készülök, mindig is nagyon szerettem a gyerekeket és nagyon sok rossz tapasztalatom van, ezért lehet kicsit érzékenyen érint a téma... de továbbra is azt tanácsolom kedves kérdező, amit fentebb írtam!

2015. ápr. 12. 01:25
 12/12 anonim ***** válasza:
Egy kicsit szigorú vagy 10-es, nem gondolod? Én írtam, hogy csak a körzetesbe vették fel a kislányunkat úgy, higy nem ismertük az óvónőket. Kikérem magamnak, hogy csak úgy bárhova bedobom a gyerekemet. Mégis hogy ismered meg az óvónőket? Beköltözöl az oviba, hogy megfigyeld? Ha nem lett volna jó, nem marad itt. De elmondom, hogy járt előtte csanába, ismertem akik ott vannak, mégis agyrázkódást kapott ott a lányom úgy, hogy fel sem hívtak, hogy menjek érte. Mit értem el vele, hogy úgy vittem oda, hogy láttam Mindenkit? Semmmit. Nagyon jó, hogy te így gondolod. De ez nem feltétlenül működhet így.
2015. ápr. 12. 07:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!