Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ti kit választanátok a helyemben?

Ti kit választanátok a helyemben?

Figyelt kérdés

Elvileg tudom családtagot,rokont,barátot szoktat választani keresztanyának de nekem egyik sincs.Csak 3 jó lány ismerősöm.

Az egyikkel általános iskolában osztálytársak voltunk.És elég jó ismerősök vagyunk.De kicsit más mint én.

A második jelölttel meg futólag ismerjük egymást.De az első perctől valami megfogott benne emberileg.Az első jelölt osztálytársa volt gimiben.Nekem ez a nő 2 napig osztálytársam volt és elmondtam neki 1-2 titkomat. Fészen szoktunk beszélni.

A harmadik jelöltet még személyesen nem ismerem.Fészen ismertem meg.Rengeteget beszélünk.Egy-két titkomat elmondtam neki.Szimpatizálunk.És szeretnénk majd találkozni,szeretnénk barátkozni.És már nagyon várja hogy babázhasson.

Keresztapa jelölt nincs.Mindegyik szingli. :/

2015. ápr. 9. 14:40
 1/5 anonim ***** válasza:

Miért akarod megkeresztelni? Kötelező?

Csak mert szerintem fordítva szokott ez működni, minket már a baba születése előtt felkértek keresztszülőnek, a mi fiunk meg nincs is megkeresztelve.

Szerintem egyik sem "ideális jelölt"

2015. ápr. 9. 14:45
 2/5 anonim ***** válasza:
hát az hogy mikor választjátok ki a keresztszülőket mindegy, de az hogy szinte nem is ismered őket...egyiket sem választanám. a gyerek apjának nincs közelebbi barátja?
2015. ápr. 9. 14:56
 3/5 anonim ***** válasza:
Nem is ertem a kerdest.. ismeretlent valasztani keresztszulonek? Internetes baratno? Ez meg kicsit olyan, mintha 14 eves lennel..ha mar egyszer vannak keresztszulei, akkor azok olyanok legyenek, akik valoban fontos szerepet fognak betolteni az eleteben. Tengyleg nincs senkid? Egyetlen egy normalis barat/no se? A ferjednek esetleg? En a felsoroltak kozul egyiket sem valasztanam. Ezek ismeretlen emberek. Altalanos iskolai ismeros, valaki, akivel 2 napig egy iskolaba jartal, a harmadik meg aztan barki lehet..
2015. ápr. 9. 15:03
 4/5 anonim ***** válasza:
Mi meg meg sem kereszteltuk a lányunkat.Minek?!
2015. ápr. 9. 16:37
 5/5 anonim ***** válasza:
Nem kötelező megkeresztelni! Egyik jelölt sem ideális!
2015. ápr. 11. 15:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!