Ti kit választanátok a helyemben?
Elvileg tudom családtagot,rokont,barátot szoktat választani keresztanyának de nekem egyik sincs.Csak 3 jó lány ismerősöm.
Az egyikkel általános iskolában osztálytársak voltunk.És elég jó ismerősök vagyunk.De kicsit más mint én.
A második jelölttel meg futólag ismerjük egymást.De az első perctől valami megfogott benne emberileg.Az első jelölt osztálytársa volt gimiben.Nekem ez a nő 2 napig osztálytársam volt és elmondtam neki 1-2 titkomat. Fészen szoktunk beszélni.
A harmadik jelöltet még személyesen nem ismerem.Fészen ismertem meg.Rengeteget beszélünk.Egy-két titkomat elmondtam neki.Szimpatizálunk.És szeretnénk majd találkozni,szeretnénk barátkozni.És már nagyon várja hogy babázhasson.
Keresztapa jelölt nincs.Mindegyik szingli. :/
Miért akarod megkeresztelni? Kötelező?
Csak mert szerintem fordítva szokott ez működni, minket már a baba születése előtt felkértek keresztszülőnek, a mi fiunk meg nincs is megkeresztelve.
Szerintem egyik sem "ideális jelölt"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!