Ti beszólnátok a kisgyereknek, vagy annyiban hagynátok az egészet?
Kisfiam 6,5 éves, nagycsoportos. Van a csoportjában egy kisebbségi kisfiú, aki nagyon agresszív, verekedős. Év elején többször megütötte a fiamat, akkor beszéltem az óvónővel, és kisfiammal is megbeszéltük, hogy elkerüli a gyereket.
2 hete újra kezdődött az egész, mintha rászállt volna a gyerekemre és a barátaira. Az egyik kisfiú ebédjébe beleköpött, a másikat megvert, a harmadikat fellökte. Anyukák beszéltek az óvónőkkel, akik tehetetlenek. Gyerek kezelhetetlen, apuka szintúgy, mind a ketten alacsony iq-val rendelkeznek.
Ma a kisfiamat verte meg. Őt sem kellett félteni, visszaadta. Most ott vagyok, hogy holnap reggel elkapom a gyereket és beolvasok neki, megfenyegetem, hogy felpofozom, esetleg feljelentem, ráhívom a rendőrséget
Dúl bennem az ideg, nem tudom mivel teszek jót a gyerekemnek.
Köszönöm szépen Neked is!
A héten a kiskölyök közölte a fiammal, hogy tudom hol laksz, odamegyek és felgyújtom a házadat, de előtte elvágom a nyakadat! És még csak 7 éves! Mi lesz később??? Nagyon érik neki egy hatalmas pofon a részemről.
Előrelépés nem, inkább hátrafelé haladunk.
Beszéltem az óvónővel, tehetetlennek érzi magát, Őket is megrugdossa, megüti.
Beszéltem az óvodavezetővel. Elküldték már egyszer nevelési tanácsadóba, kapott fejlesztéseket, egyebet nem tehet.
Beszéltem az iskola igazgatójával, sajnos semmi mód
nincs arra, hogy ne vegyék fel oda, ha beiratkoznak. A nevelési tanácsadó szerint annyira nem sötét, és mivel integrálni kell ezeket, így normál iskolában kell megkezdeni a tanulmányait. A leendő tanítók nagyobb kezet kapnak, Ők újra elküldheti kivizsgáltatni.
Tegnap délután mondta nekem, hogy ma nem bántottam ám a fiadat! Legszívesebben addig ütöttem volna, amíg mozog.
Megértjük a felháborodásodat de a legutóbbi mondatod azért kicsit durva.
Látlelettel, jogi hivatkozásokkal, önkormányzattal nem próbálkozol meg? Habár sajnos iskolában úgyis összetalálkoznának újra a gyerekek. Elviheted a messzebbi suliba, bár ott sincs rá garancia, hogy nem lesz egy hasonló, vagy ha iskolában folytatja a verekedést, megpróbálkozhatsz (újra) a fentiekkel. Igaza volt annak is, aki szerint a szülőknek kellene nyíltan összefogniuk. Biztos másokat is bánt a gyerek, tessék minden alkalommal látleletet vetetni és közösen, aláírásokkal tiltakozni az intézményfenntartónál. Ne hagyd magad!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!