Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hogy tetszik neked ez az ágy,...

Hogy tetszik neked ez az ágy, vennél ilyet egy kisgyereknek?

Figyelt kérdés

A lányom 4.5 éves, kishugi 3 hónapos. A nagytesó jelenleg a kiságy matracát használja egy 140x70-es ágyon. A hugi bármelyik pillanatban "kinőheti" a mózest, kéne neki a matrac. Arra gondoltam, ha nagytesó rászánná magát az ágycserére, nem kéne még egy ugyanakkora matracot vennem. Ez az ágy viszont lehet később kislányos lesz, ezért egyelőre úgy gondolom, ez is átmeneti ágy. A nagytesó most egy hercegnős ágyban alszik. A kistesó akár 2 éves korától 5-6 éves koráig is tud majd raja aludni, addigra nagytesó pont kezd kiérni a kislányos időszakból, tehát megintcsak megörökölné a nagytesó ágyát. Így ez az ágy legalább 10 évig ki lenne használva.

Az ágy:

[link]

(lehet kékben is kapni)

2015. márc. 21. 22:29
 1/6 anonim ***** válasza:

Tetszik, de miért nem nézel körbe itthon?

Nekem tetszenek azok az ágyak, amiknél vannak fiókok és lehet belepakolni.

2015. márc. 21. 22:33
 2/6 A kérdező kommentje:
Azért nem nézek körül magyarban, mert nem ott élek, hanem Angliában...ezt nem írtam oda, bocs.
2015. márc. 21. 22:38
 3/6 anonim ***** válasza:
Nekem is tetszik, nem kötözködni akarok, csak pl.az én lányom egy hercegnős ágyat nem biztos, hogy lecserélne erre. Mennyire szereti a mostani ágyát a kislányod?
2015. márc. 21. 22:48
 4/6 A kérdező kommentje:

Nagyon szereti. Viszont megmutattam neki az ágyat, és elmagyaráztam neki, hogy a polcra tudja tenni a könyveit, az ágy fekvő helyével-matracával egy szinten lévő polcra pedig oda tud rakni egy-két olyan játékot, amivel néha szeretne aludni, de mondjuk neki, hogy nem lehet, mert megszúrja. Ilyenkor mellé rakott kisszékre szokta rakni azt az egy kütyüt a vizespohara mellé. Nagyon tetszett neki az a polc. Aztán büszkén mondta, hogy ő most már nagylányos ágyat kap-mert ezt is mondtam neki- és ő odaadja kistesónak a matracot és az ágyat. Azt hittem majd győzködnöm kell, meg majd nem is tudom lebeszélni róla, mert mikor csak úgy általánosságban beszéltünk róla vele, hogy majd odaadja kistesónak a matracot, hallani se akart róla, mert az kell az ágyához és a hercegnős ágyat nem adja. Most meg ezt az ágyat meglátva, benne volt egyből a dologban.

Írtam levelet az eladónak, hogy megnézhetem e élőben. Magasabb ágyat nem nagyon tudok venni, mert férjem most csinált neki áthidalót az ágy fölé olyan 160-165 magasan.

2015. márc. 21. 23:21
 5/6 anonim ***** válasza:
Én azt látom, hogy 9-10 évesen kezd eléggé "ciki" lenni a rózsaszín. Nálunk legalábbis az iskolában ez figyelhető meg, a "nagylányok" szabadulnak meg mindentől ami rózsaszín....Van egy 3-os lány, aki a szomszédban lakik, és minden kapunk meg ami rózsaszín, hercegnős, stb.
2015. márc. 22. 07:44
 6/6 A kérdező kommentje:
Én is arra gondoltam, hogy nagyon max 12 éves korig bírja a rózsaszínt:D és 9-10 évesen kezdenek ebből kinőni. Így a nagylányom még 4-5 évig használja, aztán a kicsi szintén ennyi időt. A formatervezése is inkább olyan, hogy kinővi majd. Idővel úgy tervezem, hogy veszek neki egy icipicit szélesebb ágyat, itt vannak 120 vagy 135 széles ágyak is, azt már teljesen nagylányosra akarom és valami jó strapabírót, hogy kibírja, amíg itthon van. A kicsit szélesebb ágyat előrelátásképp venném neki, hogy majd egyszer, ha hazahoz egy fiút, akkor ne nyomorogjanak. (Na persze 17-18 évesen gondoltam:D)
2015. márc. 22. 16:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!