Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 2-3 éves kisgyereknek milyen...

2-3 éves kisgyereknek milyen fejlesztő játékot tudnátok ajánlani?

Figyelt kérdés
Bölcsis kisfiúnak milyen fejlesztő játékot érdemes vennem?

2015. márc. 6. 23:11
 1/6 A kérdező kommentje:

Kirakóra gondoltam első körben, de puzzle-t nem szeretnék még, szerintem az korai.

Inkább öltöztetős, fakockás..

2015. márc. 6. 23:12
 2/6 A kérdező kommentje:

Az hogy bölcsis az mindegy, csak gondoltam leírom, hogy bölcsibe jár.

Ott is nézelődtem, hogy mikkel játszanak..

2015. márc. 6. 23:13
 3/6 anonim ***** válasza:
Számít, hogy mit akarsz fejleszteni nála és ő éppen mi iránt érdeklődik. Szinte minden játék jó valamire. Gyerekdominók, fakockák (minden oldalukkal egy-egy képet lehet kirakni), gyurmák, ujjfestékek, vízfesték, hangszerek, duplo/építőkocka, horgászás, kicsiknek való társasjátékok (pl. ki nevet a végén?), tényleg tudnak vele játszani, kiskonyha/barkácsasztal. Egyelőre ennyi jut az eszembe.
2015. márc. 6. 23:41
 4/6 A kérdező kommentje:

a kiskonyha az tök jó, de gondolom horror áron van.

öltöztetős macira gondoltam még.

2015. márc. 6. 23:56
 5/6 anonim ***** válasza:
Sokfajta kiskonyha van, használtan is vehetsz (ha nem ódzkodsz ettől) és akkor még általában a zöldség, gyümölcskészletet is vele adják, amik összességében felérnek egy kiskonyha árával, ha újonnan veszed. Fontos, hogy tudd, milyen magas a konyha, mert egy 70 cm-es kiskonyha az már nem jó egy kétévesnek. Jó ha villog, vagy berreg, vagy tud valami extrát is. (olx.hu, jofogas.hu). Vannak öltöztethető plüssök, cippzárral, tépőzárral, gombbal. Te látod, mivel szeret foglalatoskodni. Nagy műanyag gyöngyök is vannak, lehet gyöngyöt fűzni, de bábokat is lehet készíteni papírból hurkapálcikára és eljátszani kedvenc kis meséjét.
2015. márc. 7. 00:15
 6/6 anonim ***** válasza:
Simán tudnak kirakózni 2 évesen. 12 db-ost vettem először, a kicsi már 2 éves kora előtt kezdte. Öltöztetős mackó is jó a Fakopáncsból pl, nagyobb fagyöngyök, 2,5 éves kor után egyszerűbb LÜK füzetek. Sok, sok meseolvasás.
2015. márc. 7. 09:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!