Anyukák, vinnétek oviba a náthás gyereket?
Az én fiamnak is volt fülgyulladása, az egyik nap azt mondta, hogy fáj, aztán meg hogy nem. Ettől még be volt neki gyulladva.
Vagy most volt neki torok és mandulagyulladása, egyszer mondta, hogy fáj, aztán meg hogy nem.
Ettől még gyulladása volt.
De mondom, én a helyedben elvinném egy normális orvoshoz, akkor is, ha fizetni kéne érte, elmondanám, hogy a gyerek köhög, folyik az orra, az orrváladéka zöldes-sárgás és mondogatja, hogy fáj a homloka és az arca. Amelyik orvos erre nem írna fel antibiotikumot, legalább antibiotikumos orrspray-t-orrcseppet, illetve váladékoldót, akkor az adja vissza a diplomáját!
bevallom, nekem azért kikerekedett a szemem.
zöld orrváladék, orvos által igazolt hörghurut és fáj az arca, homloka. ez hol megfázás??? ez egy hörghurut ami felülfertőződött mert nem kezelitek és lehet egy arcüreg/homloküreg lett belőle.
és igen, én még az ügyeletre is elvinném mert ha jól értem, a ti orvosotok 5 óra várakozás után meg se vizsgálja a gyereket...
antibiotikum kéne, mert a zöld orrváladék az baktérium. a hörghurutra hörgőtágító, mondjuk ventolin. az arcára/homlokára meg gyulladáscsökkentő ha be van gyulladva.
nem, oviba semmiképpen!
egyébként a helyedben fülorrgégészetre is elvinném. én gyerekem is hörghurutos, allergia miatt, kiderült a mandulája meg van duzzadva.
cetirizint szedett 1 évig, igaz most volt hörghurutja, de előtte több mint félévig nem volt. tavaly télen meg 9x! volt.
és ami a legrosszabb, hogy a kezeletlen hörghurutból tüdőgyulladás lesz. nem ijesztgetni akarlak, de komolyan kéne venni, ugyanis ez egy komoly betegség. ha meg az orvos csak a vállát rángatja és kiadja az igazolást, akkor orvost kéne váltani, mert a gyereked egészsége mindennél többet ér :)
jobbulást!
Kedves utolsó! Holnap bevisszük, bár az eredmény kérdéses. Nem vártunk 5 órát, csak egyet, mivel akkor csak picit volt náthás .Ez kb tegnapra lett ilyen :( A hörghurutot a doki még november/decemberben mondta. De a papíron is az van, hogy negatív. Tegnap is látta a pulmonológus a tüdő rtg eredményét, ő sem mondott semmit. Szóval most van egy taknyos gyerekem.
Amit viszont beismerek, sosem gondoltam volna, hogy ennyire rossz lesz, ha oviba kerül..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!