Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Normális dolog hogy ha kicsit...

Normális dolog hogy ha kicsit rossz az idő nem viszik ki egész nap az óvodában gyerekeket játszani/levegőre? Nálatok hogy van?

Figyelt kérdés

2015. jan. 26. 17:09
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
90%

Múlt héten pl azért nem lehetett kivinni a gyerekeket, mert rossz volt a levegő összetételes, szmogos volt.

Ködös-szmogos időben nem ajánlott.

És nagyon minusz 5 alatt sem ajánlott.

2015. jan. 27. 12:04
 12/16 Baranka ***** válasza:
Nekünk szülőin azt mondták, hogy amíg az idő engedi addig fognak ki menni az udvarra, ugye jöttek be a hűvős/rossz idők egyre kevesebbet mentek ki.
2015. jan. 27. 15:24
 13/16 anonim ***** válasza:
Én csak azt nem értem, hogy ilyenkor miért nem tudnak jobban vigyázni a gyerekekre. Nem sűrűn van ilyen nagyon lucskos, saras idő. Én úgy vagyok vele, hogy 1x-1x nem gond szerintem ha ilyen időben nem viszik ki őket. Nálunk általában az van, ha ilyenkor kiviszik őket, hogy nem csak a csizma, de az egész ruhája, kabátja, mindene tiszta sár és ugye kimosni otthon nem nagyon tudom a nagy kabátot, mert nem szárad meg másnapra. Utoljára például tiszta sár, meg víz volt a nadrágja, mert fogócskáztak kint és elesett. Hiába van benti ruha, ha nem szárad meg neki mire viszem hazafelé. SZóval szerintem kell a levegőzés, de nem értem ha ilyen nagy sár van miért nem lehet csak kimenni sétálni kicsit velük, miért kell teljesen szabadjára engedni őket a sárba.
2015. jan. 28. 01:03
 14/16 anonim válasza:
100%
Nálunk a bölcsiben azt mondták,nem merik kivinni őket már a napsütéses de hideg időben sem, mert a kicsik szinte csak ülnek vagy motoroznak, félnek, hogy felfáznak. Ez érthető is. Bent viszont kreatívkodnak, tornáznak, motoroznak. Nyilván jó lenne kint is, majd talán tavasszal.
2015. jan. 29. 11:57
 15/16 anonim ***** válasza:

Milyen időt értelmezel a rossz alatt?

Esőben ..hószakadásban biztos hogy nem kell kivinni de más alkalomkor milyen baj lenne ha edzenék a fiatalokat.

2015. jan. 30. 15:56
 16/16 anonim ***** válasza:
a gyerek most fejezi be az óvodát, nálunk is ez volt végig, hogy még az udvarra se nagyon mentek ki, ha mégis, akkor csak homokozás, vagy űcsörgés, futni sem volt szabad, és hiába nagy az óvoda, csak egy teremnyi helyen játszhattak, hogy ne kelljen felállni az óvónéniknek. idősebb óvónénik vannak, és szerintem nincs már ehhez türelmük. vegyes csoportok vannak, mindenféle korú gyerekek együtt, vannak akik nem tudnak egyedül öltözni stb
2015. júl. 1. 08:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!