Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Miért nézik az ovónők hülyének...

Miért nézik az ovónők hülyének a szülőket? Hogyan reagálnátok ilyen esetben?

Figyelt kérdés
Konkrétan hülyének nézett, pedig tudtam, hogy igazam van, ami be is bizonyosodott azóta, de abban a pillanatban szinte kiröhögött és sértegetett finoman, amire én nem vágtam vissza, mert a szemem előtt egy sokkal nemesebb cél lebegett - a lányom. Nem szeretnék összeveszni vele, de azért azt sem szeretném, hogy hülyének nézzen. Azóta kiderült, hogy ő volt a földhözragadt, és butuska az ominózus esetben, na de ezt én nem így fogom az értésére adni. Szerintetek mi a helyes viselkedés? Tudom, ha a véleményem mondanám, a lányom bánná. És még sokáig oda fog járni...Nem értem miért gondolják magukat "okosabbnak" (tisztelet a kivételnek), hisz azért sok sok anyukának van sokkal magasabb iskolázottsága, mint az ovónőképző, na de ez inkább intelligencia kérdése szerintem.
2014. nov. 17. 10:42
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Még jó, hogy te nem érzel késztetést, csak a válaszolók! :) Ja és akkor biztos a "megmondós" se te vagy...
2014. nov. 21. 14:41
 22/24 anonim ***** válasza:
100%

És még egy válasz:

Mit is kérdeztél??? "Hogyan reagálnátok ilyen esetben?"

Azért nem lehet rá válaszolni, mert nem írtad le, hogy milyen esetben. Ezt néhányan (jogosan) szóvá tették, te nekik esel, sértegeted a válaszolókat.

Mindenki felfogta, hogy te azt hiszed, hogy igazad van. :) De lehet, hogy nincs, bár látom, ez számodra felfoghatatlan, mint annyi minden még...például, hogy valaki idegen szót használ, vagy nem gondolja, hogy mindent jobban tud, vagy nem mondja meg másoknak, hogy mit csináljanak.

Értelmetlen zagyvaságokat írogatsz, tényleg csak figyelmet akarsz, a sértett önérzetedet próbálod itt erősíteni egy anonim oldalon azzal, hogy okoskodsz. Látod, ezt is lehet. Csak nem kell felháborodni, ha nem lesz benne partnered. Szép napot, és hatásos gyógyszert! :)

2014. nov. 21. 14:54
 23/24 anonim ***** válasza:
100%

Mekkora szád lett anonim, de a gyerekedért nem vagy képes kiállni...

általánosságban a jelenlévőknek ez a véleménye ha már állatlángosságban kérdezted.

2014. nov. 22. 02:31
 24/24 anonim ***** válasza:
100%
Én inkább fordítva tapasztalom, mert a többi ember nézi le a "butuska" óvónőt... Sok anyuka "sokkal magasabb iskolázottsággal" odáig jut el, hogy panaszkodjon, amiért egyszer elmaradt a kézilabda edzés, vagy mert pár havonta vinni kell tisztasági csomagot, ne adj' isten, koszos lett a gyerek ruhája...de arra nem képesek, hogy néha főtt kaját adjanak a gyereknek, megtanítsák cipőt kötni, öltözködni, kultúráltan enni, és JÁTSZANI (merthogy a többség csak berakja őt a tablet elé)...
2017. nov. 26. 15:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!