Miért nézik az ovónők hülyének a szülőket? Hogyan reagálnátok ilyen esetben?
Nem értem miért félsz leírni, hogy mi történt. Attól félsz, hogy mégsem veled fognak egyetérteni a válaszolók? Ha ennyire bizonytalan vagy, akkor magadban kell először rendbe tenned a dolgokat. Itt nem fog senki igazolni téged és az igazadat a nagy semmivel kapcsolatban.
Ha az óvónőkkel is ilyen tutyimutyi vagy, akkor hülyének fognak nézni, igen.
Én se értem, miért nem írod le? Így nem igazán érthető, mit is szeretnél.
Nem írhatjuk, hogy igen, hülyék az óvónők, mert nálunk pl. nem ez a helyzet. Biztos van olyan is. És hogy az iskolázottság hogy jön a témához, abszolút nem releváns. Ahogy írta valaki, sokkal több tapasztalata lehet, és akár több diplomája is. A szülők se mennek sokra egy elkényeztetett gyerekkel 3 nyelvvizsgával és mérnöki meg közgazdász diplomával. :) Maradjunk abban, hogy a legtöbb óvónő a gyerekekhez ért, a szülők meg máshoz. És igen, van kivétel sajnos köztük is.
Nincs kedvem ilyen "gondolatmenethez", mint a két utolsó, válaszra sem méltó. Az ilyen emberek üvöltöznek egymással a tescóba. Na igen, ők nem tutyimutyik.:)
Egy utolsó gondolat: azt tapasztalatom, hogy az iskolázottsággal általában mindig annak van baja, aki nem jutott túl messze benne.
Még ide sem mered leírni mi történt, de biztosan igazad van, szerencsétlen...
Figyelmet akartál magadnak, megkaptad, neked ez jutott.
Kérdező, te sajnos nem vagy normális. Tudom, hogy front van, de senki nem támadott meg, nem kell keménykedni, meg lesajnálni itt embereket ész nélkül. Viszont a stílusod sok mindent megmagyaráz, sejtem, miért néznek hülyének téged az óvónők. :)
Az iskolázottságról annyit, hogy "elég messzire jutottam" (értelmetlen megfogalmazás egyébként) benne, és továbbra sem releváns. Nem szoktam sem a Tescoban, se máshol ordítozni (ez is hogy jön ide???). Sajnálom, hogy nem érted, diplomaszámtól függetlenül.
Általánosságban kérdeztél valamit? Az első mondatod: "Konkrétan hülyének nézett, pedig tudtam, hogy igazam van,"....
Még mindig nem árultad el, hogy mi alapján jutottál arra a következtetésre, hogy az óvónők hülyének nézik a szülőket, és arra sem válaszoltál, hogy milyen magas az "iskolázottságod"!
Nyilván azért nem mered leírni, hogy mi történt, mert azért sejted, hogy talán nincs igazad. Vadidegen emberektől várod, hogy igazat adjanak neked egy olyan szituációban, amiről nem árulsz el semmit. Mégis mire várod a bólogatást, a visszaigazolást?
Engem nem az bosszant, hogy nem tudom mi történt, hanem az, hogy ennyire iq-light emberek vannak. Kérlek olvasd végig mégegszer a kérdésed és próbálj meg gondolkozni! Én megértem, ha valaki nyilvánosan nem kíván egy ilyen történetet leírni, mert könnyen felismerhető, de te nem ez az eset vagy sajnos.
Annyira biztos voltam benne, hogy lesz még pár ember, aki késztetést érez, hogy vissza írjon, mikor már lezártam egyszer a témát. A csak azért is megmondós, beszólós, élete sekélyes, nem megy épp a sorozata vagy talán csak unatkozó mami típusok. Nem értem mit vártam, tényleg nem lehet a kérdést felfogni? Pedig ez nem egy Putnam feladat. Ez hihetetlen! Egyik válaszoló meg hurrá, tud egy idegen szót, és azt ismételgeti nagy bölcsen.:) Tényleg, én kérek elnézést!
Nem kérek több választ, de tényleg ne vesztegessétek rám tovább a drága időtöket! Abszolút nem releváns már.:))
:-) ez egy vàlasz....
Egyebkènt orvoshoz nem akarsz menni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!