Vinnétek ilyen esetben óvodába a gyermeketeket? Mit gondolnátok egy ilyen kisgyermekről, anyukájáról?
Kislányom alapbetegsége miatt sokszor köhög, legtöbbször ugatósan. Hiába viszem orvoshoz, nincs semmi baja a betegségén kívül. A köhögést pár nap alatt inhalátorba adott gyógyszerrel kikezelem neki.
Az orvos szerint nyugodtan vigyem oviba.
Az óvónők tudják mi miért van, de félek a szülők reakciójától, akik csak azt látnák, hogy a gyerek nagyon csúnyán köhög.
én viszem. enyém allergiás, ha kijön akkor ugat. kap allergia gyógyszert és ha szűkül neki akkor ventolint toljuk, 3 napig szokott köhögni.
ilyenkor felhív az óvónő, elszaladok érte, megmutatom az orvosnak aki nyugtázza és írja a papírt.
másnap megy oviba.
már az óvónő is kellemetlenül érzi magát, hogy felhív, de kötelessége, én meg el tudok jönni munkából, szóval nem gond :) aki meg kérdezi, annak megmondom, hogy allergiás.
egyébként nem szoktak csúnyán nézni, tényleg az a hörghurut szerű ugató köhögése van, azért ez a fajta szerintem asztmásakra jellemző, érződik rajta, hogy nem az a megfázós, bacis ugatós köhögés :)
Remélem a legjobbakat. Kiscsoportos, ez a 2. ilyen szeptember óta, az elsőnél nem vittem oviba addig, amíg egy kicsit is köhögött.
Remélem a mi ovinkban is ilyen megértőek, elfogulatlanok a szülők, mint Ti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!