Nektek már megérkezett az értesítő hogy felvették a gyermeketeket az oviba?
Nálunk is múlt héten volt a beíratkozás még, 21 munkanap, míg levélben értesítenek. Tavaly a fiamat sem vették fel, pedig én is, párom is dolgoztunk. Idén a lányomat írattam be, nos hiszek még a csodákban, de csak mert a fiamat végül sikerült nagy nehezen felvenniük, pedig körzeti ovi, de 90 gyerek jelentkezett és 60-at vettek fel tavaly. Nem jó kilátások. Sajnos a protekció, meg a "boríték" nagy úr!
Ja, és még a munkahelyemhez is ez az ovi van a legközelebb, tavaly a párom is a körzeti ovihoz dolgozott a legközelebb, mégis nem vették fel a fiam első körben, mondván, a lányommal még maradhatok gyesen, úgy, hogy teljes munkaidőben már dolgoztam a munkahelyemen, de a vezető szerint, ha nem tudom a gyerekem hova rakni, akkor mehetek gyesre is még, a kisebbik gyerek miatt, na, mondom, ez szép, közbe meg a szomszéd faluból hordják ide a városba a gyerekeket, akik nem körzetesek. Kiderült egy-két érdekes dolog, aztán lett helye a fiamnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!