A lányokra azért adunk nadrágot, mert kényelmes és praktikus.
De, vannak női ruhadarabok, amiket kizárólag a nők hordanak. Ilyen a szoknya. Vagy az sem lesz gond, ha később nejlonharisnyát, combfixet, melltartót akar majd hordani a fiúcska? A lányok sem hordanak herevédőt...
Értem én, hogy liberális nevelés, de azért a nemeket ne kavarjuk már össze!
2014. nov. 7. 09:33
12/30 anonim válasza:
Én sem tartom helyesnek.De hallottam már olyan oviról,ahol az ÓVÓDA a fiúknak is szoknyát fekete szoknyát kér ünnepségekre.
2014. nov. 7. 09:35
13/30 anonim válasza:
Néhány generációval ezelőtt épp így álltak a nadrágos nőkhöz is...
2014. nov. 7. 09:41
14/30 anonim válasza:
Egyik ismerősöm csinálja ezt a fiával de csak télen mikor kell a harisnya mert állítólag így harisnyában van bent,rá a szoknyát vagy rövidnadrágot és amikor mennek ki csak leveszi és rá a nadrágot,én sem értem a logikát ebben,és én biztos nem csinálom így a fiammal...
2014. nov. 7. 12:05
15/30 anonim válasza:
Én nem adok a fiamra se harisnyát, se szoknyát, de megengedtem neki, hogy felpróbálja a nővére szoknyáját. Azóta is fiú, és nem lett maradandó károsodása. Ráadásul nem akarta azóta sem felvenni. A gyerekek játszanak, a bölcsiben felvehették a fiúk is a hercegnő jelmezt, én ezt nem tartom akkora gondnak, ha erről van szó. Ha abban jár rendszeresen oviba, az tényleg fura, de nem írtad az okát, úgyhogy bármi lehet.
2014. nov. 7. 14:04
16/30 anonim válasza:
Nálunk megmondták az óvónők év elején,hogy a lányok szoknyában (+harisnya) , a fiúk rövidnadrágban (+harisnya hidegben) legyenek. Én még nem láttam fiút szoknyában, de lányt se rövidnadrágban az óvodában. A szülő idióta,aki fiúra szoknyát ad,vagy direkt homokosnak neveli. És az hülyeség,hogy a gyerek akarja felvenni a szoknyát! A szülő dolga,hogy megfelelő öltözetet biztositson a gyereknek,és ne engedje,hogy "rossz" ruhát vegyen fel.
2014. nov. 8. 09:40
17/30 anonim válasza:
Még annyit,hogy nálunk biztos,hogy szólnának az óvónők az olyan szülőnek,aki nem megfelelő öltözetben adja be a gyereket az óvodába! Nem megfelelő öltözet a fiúra szoknya!
2014. nov. 8. 09:47
18/30 anonim válasza:
Komolyan, attól lesz meleg valaki, ha szoknyát hord?
Tényleg, magyarázza már meg valaki nekem, hogy miért baj a fiún a szoknya, azt leszámítva, hogy némelyik szülő elszörnyülködik rajta (a saját előítéletei miatt)?
Tehát, ha időjárásnak megfelelően és a gyerek ízlésével is egyezően öltözteti fel, akkor miért gond a szoknya? Hm?
2014. nov. 8. 10:14
19/30 anonim válasza:
Nálunk az oviban csak ünnepségre kérnek a fiúktól szoknyát és harisnyát. Hétköznap bentre nadrágot vesznek fel a fiúk, de a lányok is általában.
2014. nov. 8. 12:29
20/30 anonim válasza:
Abban pillanatban kivennem az ovibol a fiamat, ha azt kernek barmilyen alkalombol, hogy szoknyat viseljen. Meg a harisnya es rovidnadrag is necces.
Alapba felsem venne szerintem, meg a lila szinu polot sem lenne hajlando felvenni, mert lanyos. De egyet is ertek vele.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!